Alle aktiviteter

Kommende kurser i FRI

22. juni 2017

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

Nohrcons kurser

22. juni 2017

Nohrcon tilbyder mange forskellige kurser med relevans for rådgivende ingeniører. Få et overblik over deres kurser.

Facadedagen 2017

21. juni 2017

På Molios kursus får du præsenteret den nyeste viden inden for facade-området. Du får overblik over de nyeste regler, teknikken og praktiske løsninger på de mest aktuelle temaer vedrørende facader.

Konference: Fremtidens bæredygtige byggeri

14. juni 2017

Green Building Council har indgået et partnerskab med Molio om planlægning og gennemførelse af Molios årlige konference. Det betyder et styrket netværk for formidling af viden om bæredygtigt byggeri i Danmark.

Nærmarkedsforum for byggeriet

14. juni 2017

Leder du efter svar på, hvordan du kan øge dit salg til byggesektoren på nærmarkederne? Så bliv medlem af DI's Nærmarkedsforum for Byggeri.

Værdibyg søger deltagere til projekt om totaløkonomi

14. juni 2017

Det er oplagt at tænke anlægs- og driftsøkonomi sammen for at skabe et helhedsorienteret beslutningsgrundlag og optimere økonomien i hele byggeriets levetid. Det er bare lettere sagt end gjort, og ofte bliver de totaløkonomiske...

Kursus: Syn og skøn

14. juni 2017

Molios kursus giver dig al den viden og øvelse, du har brug for til at kunne gennemføre en syns- og skønssag på en hensigtsmæssig og professionel måde enten som skønsmand eller som rådgiver for en af sagens parter.

Workshop: Ønsker fra byggepladsen

14. juni 2017

Værdibyg søger rådgivere, entreprenører og bygherrer til en 3-timers workshop den 28. juni.

Workshop: Branchevejledning for indeklima

07. juni 2017

InnoBYG inviterer sammen med FRI, SbI og Teknologisk Institut til workshop, hvor man vil præsentere – og ikke mindst diskutere - udkastet til en ny branchevejledning om indeklima.

Kursus: IKT-specifikationer og -aftale

29. maj 2017

Molios kursus ruster deltagerne til at arbejde med de nye IKT-specifikationer og til at kunne udarbejde helt opdaterede IKT-aftaler.