Alle aktiviteter

Uddeling af ELFORSK Prisen på Dansk Energis topmøde

17. maj 2017

ELFORSK inviterer til Dansk Energis Topmøde med et væld af aktiviteter inden for fremtidens grønne teknologier. På dagen uddeles ELFORSK Prisen til det projekt, som har vist et særligt bemærkelsesværdigt resultat vurderet ud fr...

Kommende kurser i FRI

17. maj 2017

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

InnoBYG: Afsluttende to-go møde om projekt Totalværdi & Indeklima

16. maj 2017

Ideen om at kunne vurdere konsekvenserne for bygningens totaløkonomi og totalværdi af at forbedre indeklimaet er ikke ny. Bare de seneste to år har de danske medier omtalt indeklima og produktivitet i flere end 250 artikler.

Uddannelse: IPP-leder

11. maj 2017

Byggeriets Ledelsescenter udbyder nu en IPP-lederuddannelse.

Værdibyg lancerer to nye vejledninger om renoveringsprocessen

10. maj 2017

De to vejledninger ”Renoveringsstrategi” og ”Gode råd til renoveringsprocessen” er de sidste i serien om den værdiskabende renoveringsproces, men handler om nogle af de første ting man skal have styr på i renoveringsprojektet –...

Gå-hjem-møde: FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

10. maj 2017

Green Building Council Denmark og Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar inviterer til gå-hjem-møde med fokus på FN's nye verdensmål, og på hvordan byggebranchen kan agere i forhold til den bæredygtige omstilling.

Kursus: BR15 - de vigtigste ændringer og nye muligheder

03. maj 2017

Bliv opdateret og få overblikket over de væsentligste ændringer og nye muligheder inden for energi og indeklima med Bygningsreglementet BR15.

IKT-koordinator og -leder modul 1

26. april 2017

På MOLIOs uddannelse som IKT-koordinator og -leder bliver du og din virksomhed rustet til at få det optimale udbytte af arbejdet med IKT og BIM.

Temadag: Projektering af konstruktioner med CLT

26. april 2017

I samarbejde med ADVANTAGE AUSTRIA inviterer Træinformation til temadag den 13. juni 2017. Her medvirker det tekniske universitet i Graz og nogle af de største, europæiske virksomheder med speciale i træbyggeri.

Konference: The Liveable City, London

26. april 2017

Til juni holder ambassaden i London Liveable City konference og sætter fokus på bæredygtig byudvikling. I den forbindelse inviteres danske virksomheder med interesse for det britiske marked til at deltage.