Alle aktiviteter

Hannover Messe 2019

16. januar 2019

FRI's medlemmer tilbydes gratis adgang til Hannover Messe 2019.

Gå-hjem-møde om forsikringsskader

15. januar 2019

FRI tilbyder i samarbejde med Tryg en opdatering om de seneste erfaringer fra skader af relevans for tekniske rådgivere. Gå-hjem-mødet vil fokusere på erfaringer fra krav rejst mod arkitekter og ingeniører, erfaringer som alle...

Kommende kurser i FRI

15. januar 2019

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

FRI's Generalforsamling og Årsmøde 2019

03. januar 2019

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, byder traditionen tro medlemmer til generalforsamling og årsmøde den første torsdag i marts.

Kursus: Commissioning og performancetest

19. december 2018

Commissioning og performancetest er allerede lovkrav i flere lande, bl.a. USA, og er også godt på vej til at vinde stor indpas i dansk byggeri.

Kursus: Hvordan håndterer du byggeaffald korrekt?

19. december 2018

Støder du på udfordringer om byggeaffald? Vil du blive bedre til at løse opgaver med byggeaffald? Eller er du kun lige begyndt at arbejde med byggeaffald og kender ikke tilstrækkeligt til reglerne på området?

Streaming fra FRI's branchetopmøde 2018

12. oktober 2018

Her kan du se eller gense FRI's branchetopmøde i Aarhus, onsdag den 10. oktober 2018.

IKT-koordinator og -leder modul 1

03. oktober 2018

På MOLIOs uddannelse som IKT-koordinator og -leder bliver du og din virksomhed rustet til at få det optimale udbytte af arbejdet med IKT og BIM.

FRI's Branchetopmøde 2018 - er du klar til fremtiden?

01. oktober 2018

FRI holdt, traditionen tro, Branchetopmøde i Aarhus den første onsdag i oktober. AB-aftalesættet er blevet revideret, hvad betyder det for branchen? Hvilke centrale KPI’er (key performance indicators) skal du holde øje med for ...

Fælles rammer for bæredygtigt byggeri i Europa

06. september 2018

I EU arbejder man i øjeblikket med en ”standard” for bæredygtigt byggeri – der bliver kaldt Level(s). Level(s) skal testes i praksis gennem forskellige byggeprojekter. I FRI (og Danmark generelt) har vi interesse i at få et sys...