Alle aktiviteter

FRI Kursus i ”Budgetansvar og omprojektering”

16. november 2017

Kursus vedrørende den praktiske håndtering af rådgiveraftalens vilkår vedrørende budgetansvar og omprojektering.

Kommende kurser i FRI

16. november 2017

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

Kursus i Entrepriseret / AB 92

16. november 2017

Det er vigtigt at kunne reglerne i AB 92, når man arbejder med entreprenører – ellers kan man nemt komme til kort. Så sørg for at være på forkant, hvis problemerne opstår! Undervisere er advokat Trine Albirk, MT Højgaard og v...

Byboligens Plusrum: Tagboliger og tagterrasser

15. november 2017

Molios kursus giver dig et samlet overblik over de forhold, du skal tage hensyn til ved ombygninger i den øverste etage.

Konference: Klimaændringer - udfordringer og muligheder for byggeriet

09. november 2017

Klimaet har stor betydning for den måde, vi skal indrette vores byer og boliger på i fremtiden.

Workshops: Kuldebroers indflydelse på klimaskærmens varmetab

09. november 2017

InnoByg-projektet ”Kuldebroers indflydelse på klimaskærmens varmetab” undersøger kuldebroers betydning i forhold til det samlede regnskab, og den måde man bygger på i dag.

Konference: Gentænk arkitektkonkurrencen

01. november 2017

Aarhus kommune, Danske Arkitektvirksomheder og Arkitektforeningen inviterer til konference om, hvordan man sikrer arkitektonisk kvalitet gennem projektkonkurrencer, parallelopdrag eller andre konkurrenceformer.

Event: Mød de digitale frontløbere

24. oktober 2017

Bygherreforeningen og AlmenNet sætter perspektiv på digitaliseringen - og især spot på udvalgte digitale frontløbere, der kan inspirere til at anvende nye digitale løsninger i dagligdagen.

Kursus: Værdien af bæredygtighedsledelse

19. oktober 2017

Få overblik over bæredygtighedslederens rolle i et byggeprojekt. Hvordan kan du tilføre værdi, og hvilke konkrete leverancer indgår i arbejdet i henhold til det nye tillæg til ydelsesbeskrivelsen fra FRI og Danske Arkitektvirks...

Uddannelse: Bæredygtighedsleder i byggeriet

19. oktober 2017

Bliv klædt på til rollen som bæredygtighedsleder med ansvar for integration af de bæredygtige tiltag gennem alle byggeriets faser – fra vision til plan og fra program til drift og genanvendelse.