Arbejdsplan

Kick-off event: Projekt om risikostyring

Værdibyg vil på dette kick-off event præsentere og diskutere, hvordan risikostyring bruges af de forskellige aktører fra de helt tidlige faser i byggeprojektet til udførelsen og afleveringen. Arrangementet er en unik mulighed for at få indblik i, hvad hhv. bygherre, rådgivere og entreprenører gør sig af overvejelser om risikostyring.

Der sættes forskellige vinkler på risikostyring og gives bud på centrale spørgsmål som: Hvad er risiko – for henholdsvis bygherre, rådgiver og entreprenør, og hvordan skal de arbejde med risikostyring? Hvordan bruges risikostyring til at træffe bedre beslutninger i byggeprojekter? Hvordan håndteres risiko i udbuds- og tilbudsprocessen?

Risikostyring er et værdifuldt værktøj til at kvalificere både økonomi, tidsplaner og sikkerhed i byggeriet. En god risikostyring på byggeprojekter giver et overblik over risici og faldgruber, men også muligheder for forbedringer. Derfor sætter Værdibyg nu fokus på bedre risikostyring i byggeriet med dette kick-off, der er startskuddet til nye vejledninger.

Tid og sted:
Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K
Tirsdag den 21. november 2017, kl. 13.00-17.00

Se det fulde program og tilmeld dig her

Kategoriseret under: