Anden information

Genbrug af byggevarer og dispensation i forhold til bygningsreglementet

09. august 2017

Anvendelsen af genbrugte byggevarer i byggeriet er øget de seneste år. Det betyder et øget fokus på efterlevelse af byggeloven og bygningsreglementet på dette punkt.

RENOVER prisen 2017 - de nominerede er fundet

22. juni 2017

Intet mindre end 200 projekter var i år indstillet til RENOVER prisen og Jubilæumsprisen. Seks projekter er nomineret til RENOVER prisen, mens tre er nomineret til Jubilæumsprisen, der kårer Danmarks bedste almene renovering.

Nominér dit Bæredygtige Element 2017 - igen i år uddeles to priser

22. juni 2017

For fjerde år i træk indtager Building Green og InnoBYG konferencescenen og hædrer to elementer i bæredygtighedens tegn, når prisen Det Bæredygtige Element 2017 overrækkes på Building Green-messen.

Vejledning om altaner med udliggerjern

21. juni 2017

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har udarbejdet en vejledning om betonaltaner med udliggerjern.

Roadmap om grøn omstilling - unikt samarbejde mellem energi- og byggebranchen.

15. juni 2017

Energifonden bevilligede i starten af året midler til en kortlægning af bygningers rolle i den grønne omstilling - en såkaldt roadmap. Innovationsnetværket InnoBYG har været sekretariat for projektet, som inddrog byggeerhvervet...

Slutrapport: Effektivitet af naturligt drevne radontiltag året rundt

14. juni 2017

I et netop afsluttet InnoBYG (Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri)-projekt har Teknologisk Institut og SBi (Statens Byggeforskningsinstitut) i samarbejde med entreprenør Frisesdahl og Egen Vinding & Datter undersøgt ef...

Nærmarkedsforum for byggeriet

14. juni 2017

Leder du efter svar på, hvordan du kan øge dit salg til byggesektoren på nærmarkederne? Så bliv medlem af DI's Nærmarkedsforum for Byggeri.

Kommunerne får 17 milliarder til at bygge og renovere

14. juni 2017

Nedslidte skoler og veje kræver penge. Samtidig vokser en række kommuner, hvilket kræver penge til nye institutioner til de nye borgere.

ErhvervsPhD i smart city/smart buildings?

14. juni 2017

Er du interesseret i at dykke ned i smart buildings eller smart city? Innovationsfonden og Realdania investerer i ca. 10 erhvervsforskerprojekter, der skal udvikle og konkretisere feltet omkring Smart buildings og Smart cities...

Byggepipeline opdateret - projekter for over 3 mia. kroner

14. juni 2017

Bygningsstyrelsens byggepipeline med forventede byggeprojekter i EU-udbud er netop blevet opdateret og offentliggjort. Aktuelt indeholder pipelinen 16 kommende byggeprojekter med en samlet værdi på mere end 3 milliarder kr.