Huse, et grønt

Nominér dit Bæredygtige Element 2017 - igen i år uddeles to priser

For fjerde år i træk indtager Building Green og InnoBYG konferencescenen og hædrer to elementer i bæredygtighedens tegn, når prisen Det Bæredygtige Element 2017 overrækkes på Building Green-messen.

Man vil gerne hylde en ildsjæl, som eksempelvis har haft bæredygtighed med i designet, bygherren, som har valgt certificerede materialer, entreprenøren, som har insisteret på, at alt lys er slukket, når byggepladsen forlades - eller en anden, som har været et eksempel til efterfølgelse. Vedkommende har nu muligheden for at blive anerkendt og modtage -Det Bæredygtige Element - Personprisen.

I år vælger man også at hylde en udstiller ved Building Green, der fremviser et produkt, som bidrager til et grønnere byggeri. Der er mange spændende producenter på messen, som hver især har spændende produkter at vise frem - et af disse produkter vil man sætte spot-light på og vil modtage - Det Bæredygtige Element - Produktprisen.

Nu er der mulighed for nominere de elementer, du mener fortjener prisen. Der er åbent for indstilling indtil 6. oktober 2017 kl 12.

Du kan læse mere her 

Building Green-messen afholdes den 1. og 2. november 2017 i Forum i København.

Kategoriseret under: