Projekttegning

RENOVER prisen 2018 - Kender du Danmarks bedste renovering?

For sjette år i træk går jagten nu ind på Danmarks bedste renovering. Kender du et godt renoveringsprojekt, der fortjener anerkendelse, opfordres du til at indstille det til RENOVER prisen 2018.

Prisen blev uddelt første gang i 2013 af Realdania og GI for at bringe de gode renoveringseksempler frem i lyset, så de kan inspirere til endnu flere renoveringsprojekter. 

Frem til den 1. marts 2018 er det muligt for alle at indstille deres bud på Danmarks bedste renovering til RENOVER prisen 2018. Herefter vil et udvalg vurdere hvilke projekter, der nomineres.

Sidste år blev i alt 200 projekter nomineret til både RENOVER prisen og Jubilæumsprisen. Jubilæumsprisen uddeles ikke i år, men RENOVER prisen kommer ikke til at stå helt alene. Specialprisen, som også blev uddelt i 2015 og 2016, vender tilbage og gives til et projekt, som på den ene eller anden måde er præget af en originalitet og kreativitet, som fortjener anerkendelse, men som ikke lever op til alle kriterierne for RENOVER prisen.

Nomineringerne offentliggøres den 18. juni, og herefter stemmer et valgkollegium om, hvilket projekt, der skal vinde henholdsvis RENOVER prisen og Specialprisen. Vinderprojekterne offentliggøres, og priserne uddeles ved en prisfest i august 2018. 

Projekter kan indstilles på renover.dk

Kategoriseret under: