Nyheder

FRI's Konjunkturmålinger

15. november 2018

FRI's Konjunkturmålinger for rådgivende ingeniører udarbejdes to gange årligt i april og oktober. Konjunkturerne viser branchens forventninger til beskæftigelse og ordrebeholdning i de kommende tre og seks måneder.

Kommende kurser i FRI

15. november 2018

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

FRI's anbefaling til TBST om certificeringsordning for statik

15. november 2018

Bekymring for meget høje omkostninger til at blive certificeret rådgiver inden for specielt statik fik i september FRI til at mødes med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Målet med mødet var at komme med forslag, der kan billig...

Gå-hjem-møde om forsikringsskader

14. november 2018

FRI tilbyder i samarbejde med Tryg en opdatering om de seneste erfaringer fra skader af relevans for tekniske rådgivere. Gå-hjem-mødet vil fokusere på erfaringer fra krav rejst mod arkitekter og ingeniører, erfaringer som alle...

Konference: Tagdagen 2018

14. november 2018

Få overblik over den nyeste viden, regler og teknik og få bud på praktiske løsninger på de mest aktuelle temaer vedrørende tage.

Præ-accepterede brand-løsninger i udkast

13. november 2018

Trafik, Bygge- og Boligstyrelsen har sendt otte udkast til vejledninger til BR18’s brandkrav, FRI har tilbageleveret høringskommentarer.

FRI's publikationer

12. november 2018

Her finder du FRI's publikationer.

Leder: Bæredygtighed er en gamechanger

08. november 2018

FRI Nyhedsmail uge 45 2018