Nyheder

Hvorfor fylder digitalisering ikke mere i valgkampen?

23. maj 2019

Kronik: Digitalisering fylder ikke som tema i den nuværende valgkamp. Politiske beslutninger kan ellers afgøre, at danske virksomheder vinder internationale projekter og tiltrække de bedste talenter, mener Foreningen for Rådgiv...

Høring om TF-visse udskudt til efter valg

23. maj 2019

Beredskabsstyrelsen meddeler, at den planlagte høring af det nye regelsæt ”TF-visse” er udskudt pga. folketingsvalget den 5. juni.

Lancering af energieffektiviseringskampagne

23. maj 2019

Renovering på Dagsordenen, SYNERGI, Det Økologiske Råd og BAT-kartellet inviterer til event, som markerer lanceringen af en ny kampagne for energieffektivisering af bygninger, boliger og industri.

Kommende kurser i FRI

23. maj 2019

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

FRI kursus i Projekteringsledelse – nye skærpede krav

23. maj 2019

Det nye AB-aftalesæt - særligt ABR 18 - suppleret med Ydelsesbeskrivelsen Byggeri og Landskab 2018 stiller nye og skærpede krav til rådgivernes projekteringsledelse. Det er derfor vigtigt at være helt klar over de forpligtelser...

Gå-hjem-møde: Byggesagsbehandling i Solrød Kommune

23. maj 2019

Hvordan opleves byggesagsbehandlingen? Hvordan sagsbehandles ændringer til BBR, og hvordan ser det ud med tilfredsheden?

Vejledning om ”indsatstaktisk traditionel” er udgivet

23. maj 2019

Så blev den længe ventede vejledning om redningsberedskabernes indsatsmuligheder offentliggjort.

Kursus: Fugt i bygninger

22. maj 2019

Molio holder 2-dages kursus om fugt i bygninger.

Lad os sammen skabe et nyt grønt energieventyr

22. maj 2019

Debatindlæg: En række virksomheder, erhvervsorganisationer, fagforbund og ngo’er fremlægger deres bud på, hvordan man sammen kan skabe et nyt grønt energieventyr.