Solopgang

Bæredygtighed i byggeriet

Her på siden har vi samlet information om bæredygtighed i byggeriet, bl.a. om FRI's deltagelse i udvikling af et nyt værktøj for bæredygtighed i EU.

For yderligere info kontakt Majbritt Juul mj@frinet.dk 

Lancering af energieffektiviseringskampagne

23. maj 2019

Renovering på Dagsordenen, SYNERGI, Det Økologiske Råd og BAT-kartellet inviterer til event, som markerer lanceringen af en ny kampagne for energieffektivisering af bygninger, boliger og industri.

Hjælp med at forbedre LCAbyg og påvirke den internationale udvikling af LCA

24. april 2019

SBi deltager på vegne af Danmark i internationale forskningsprojekter, hvor SBi arbejder for en harmonisering af fremgangsmåder for udførelse af LCA i byggeriet, og for hvordan kravværdier for fx bygningers klimabelastning kan ...

Eksempelsamling: EPD'er i det bæredygtige byggeri

04. april 2019

EPD Danmark har lanceret en ny publikation i samarbejde med Green Building Council Denmark og MiljøForum Fyn.

Er Level(s) fremtiden for bæredygtigt byggeri i EU?

21. februar 2019

Pressemeddelelse: FRI har sammen med en række af byggeriets organisationer udsendt pressemeddelelse omkring arbejdet med udvikling af en frivilling rapporteringsramme for bæredygtigt byggeri i EU.

FRI deltager i udvikling af et værktøj for bæredygtighed i EU

20. februar 2019

EU-kommissionen (DG-Environment) er i gang med at udvikle en frivillig rapporteringsramme for bæredygtigt byggeri kaldet Level(s). FRI deltager aktivt i at påvirke den udvikling.

Leder: Bæredygtighed er en gamechanger

08. november 2018

FRI Nyhedsmail uge 45 2018

Fælles rammer for bæredygtigt byggeri i Europa

06. september 2018

I EU arbejder man i øjeblikket med en ”standard” for bæredygtigt byggeri – der bliver kaldt Level(s). Level(s) skal testes i praksis gennem forskellige byggeprojekter. I FRI (og Danmark generelt) har vi interesse i at få et sys...

Udvikling af frivillig bæredygtighedsklasse

13. juni 2018

FRI har med bidrag fra flere medlemmer deltaget i et arbejde med SBi om en anbefaling til en frivillig bæredygtighedsklasse i Bygningsreglementet.