Tastatur med hænder 702*236

TEMA: Digitalisering i byggeriet

Digitalisering er og bliver en uundgåelig del af hverdagen og dermed også i byggeprocessen.
I dette tema har vi samlet nyheder, vejledninger, møder, kurser mv., der omhandler digitalisering i byggeriet.

Vil du være digitaliseringsmentor?

08. september 2016

Som del af DI’s digitaliseringsindsatsen opretter vi et digitalt mentorkorps. Vi har derfor brug for hjælp til at finde egnede mentorer.

Overblik over CCS-værktøjer og materiale

05. august 2015

Cuneco har samlet gældende udgaver af klassifikationstabeller for bygningsdele og rum, samt videoer, regelsæt, cases og øvrigt materiale. Første revision af CCS Måleregler, der omfatter regler for fagområderne konstruktion, el ...

Nyt digitalt byggesagsarkiv i Københavns kommune

06. marts 2015

Fremover er det muligt at hente arkivsager inklusive tegninger i PDF-format online, da Københavns kommune digitaliserer samtlige byggesager, vandsager og spildevandssager i et fælles digitalt byggesagsarkiv, FilArkiv.

Bliv opkvalificeret til CCS

28. august 2014

Kom på forkant med fremtiden og få styr på Cuneco Classification System (CCS).

Byggeriets Begrebskatalog – nu som app

26. juni 2014

Byggeriets Begrebskatalog er en online database med begreber, der anvendes på tværs af de publikationer og værktøjer, der udgives af bips og cuneco.

Få gratis, kvalificeret hjælp til digitalisering i Region Hovedstaden

23. april 2014

Cuneco tilbyder gratis hjælp til implementering af cunecos produkter fx CCS, IKT-aftaler, mv. Tilbuddet er delvist finansieret af Region Hovedstaden og er derfor kun for virksomheder i denne region.

Bygningsstyrelsen stiller krav om CCS

19. marts 2014

Allerede inden CCS er helt færdigt, stiller Bygningsstyrelsen krav om klassifikationsmetoden. CCS bruges fx på renoveringen af laboratorierne på Syddansk Universitet.

CCS skaber sammenhæng på Gødstrup Sygehus

06. november 2013

Cuneco har udgivet to korte videoer, der præsenterer, hvordan CCS skaber sammenhæng og integrerer informationskilder på afprøvningsprojektet Gødstrup Sygehus.

Høringssvar: Digital mangelinformation

31. oktober 2013

FRI har afgivet høringssvar til bips' kommende publikation om 'Digital mangelinformation', der erstatter to tidligere bips-publikationer (C207 og U104).

Cuneco-værktøj: CCS-app

04. juli 2013

Cuneco har lanceret en gratis mobilapplikation, hvor du slå op i CCS-bygningsdelstabellerne samt se, hvordan CCS-koderne er struktureret.