Aviser

Presseklip: Godt år for de rådgivende – og det fortsætter i 2018

Uge 1 2018

Godt år for de rådgivende – og det fortsætter i 2018
Dagens Byggeri har bedt en række fremtrædende aktører om at gøre nytårsstatus for byggebranchen, blandt dem FRI’s adm. direktør Henrik Garver. ” 2017 har været et godt år for byggebranchen generelt. Væksten er blevet bredt funderet, både mellem offentlige og private kunder og mellem Erhverv og Bolig. Mit billede er, at det ikke kun gælder for rådgivende ingeniørvirksomheder, men gælder for byggeriet bredt, vurderer Henrik Garver og fortsætter: ” Min forventning er, at 2018 økonomisk set bliver et godt år for den rådgivende ingeniørbranche”. (Dagens Byggeri)

Læs artiklen her

Manglen på arbejdskraft er en mørk sky over 2018 
Licitationen har fået en række aktører til at lave en SWOT-analyse på bygge- og anlægsbranchen - heriblandt FRI's administrerende direktør, Henrik Garver. Han ser efterspørgslen på kvalificeret arbejdskraft som en udfordring i 2018, men ser dog også en række muligheder i relationen til konkurrenterne:  "Jeg forventer at vi kommer til at se flere opkøb og fusioner blandt de danske rådgivervirksomheder, både i forhold til international ekspansion for de største i Danmark og i forhold til markedsposition for de mindre og mellemstore virksomheder på det danske marked, siger Henrik Garver. (Licitationen)

Ledende energiaktører: Afgørende at energieffektivisering kommer med i kommende energiaftale
Hvis vi med den kommende energiaftale skal nå målet om at omstille til et fossiluafhængigt samfund, er energieffektiviseringer helt afgørende, skriver en række aktører i Altinget. Blandt dem FRI's administrerende direktør, Henrik Garver (Altinget)

Læs debatindlægget