Aviser

Presseklip: Massiv omtale af formandsskifte, Årets unge FRI-Rådgiver samt ny scenarierapport

Uge 10 2018

Ny formand for FRI – Ib Enevoldsen, Rambøll
Flere medier har i ugens løb bragt artikler om FRI's nye bestyrelsesformand Ib Enevoldsen fra Rambøll. Ib Enevoldsen fremhæver bl.a. FRI's scenarierapporter, som ikke blot skal bruges i branchen men også til at skabe større bevågenhed i medier og hos politikere. Og han understreger FRI's stærke samarbejde med søsterorganisationerne og med DI. (Børsen, Licitationen, Altinget, Building-Supply, Byens Ejendom, Byggecentrum, Amager Bladet, Idag.dk)

Rambøll-ingeniør er Danmarks bedste unge FRI-rådgiver 
Thomas Kruse fra Rambøll blev i går på FRI’s årsmøde kåret som Årets unge FRI-Rådgiver 2018. Valget faldt på den 31-årige ingeniør og projektchef på grund hans store samarbejds- og kommunikationsevner, dybe forståelse for den politiske kontekst og evne til at få forskellige fagligheder til at spille sammen. Evner, der blandt andet er kommet til udtryk på innovative klimatilpasningsprojekter i Danmark.  (Amager Bladet, Byggeri.dk, Estate Media, Fyens.dk, Ørestad Avis) 

Læs pressemeddelelse

Ny rapport om fremtidens byggeri opfordrer til handling
I de næste 40 år vil der i verden blive bygget lige så meget, som der hidtil er bygget gennem hele menneskehedens historie. Rapporten Fremtidens byggeri 2035- en foresight -analyse fra FRI giver et bud på de enestående muligheder for at skabe et bygget miljø, der matcher fremtidens behov, muligheder og udfordringer. Men det kræver både politisk handling, og at branchen tager ansvar for sin egen udvikling. (Bygtek, Dagens Byggeri)

Læs pressemeddelelse