Aviser

Presseklip: Ung ingeniør med det store overblik

Uge 10 2919

Ung ingeniør med det store overblik
Peder Tor Hessellund Schiønning fra MOE modtog torsdag den traditionsfyldte pris ved Foreningen af Rådgivende Ingeniørers årsmøde, skriver flere medier. Og at det var den 33-årige ingeniør og projektchef i den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE, der vandt, er ikke tilfældigt. Han blev tildelt prisen blandt andet med afsæt i sin første store sag som projektleder, nemlig arbejdet med DTU's bygning 310, samt for sit flair for at skabe værdi gennem brug af digitale modeller og en evne til at tænke bæredygtige og innovative løsninger med i projekterne. (Licitationen, Dagens Byggeri, Dagens Byggeri, Politiken Byrum)

Læs pressemeddelelsen fra FRI

Rådgivere tilbyder den fulde pakke
I 2019 vil de store rådgivende ingeniører i Danmark købe op og lægge flere ydelser ind i forretningen. De vil samtidig have fokus på at internationalisere sig. Det forudser direktør i Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) Henrik Garver. "De store rådgivere er i gang med at integrere langt flere elementer i deres forretning. De vil levere et godt projekt fra idé til arkitektur til projektgennemførsel. Den integrerede rådgiverleverance kommer til at stå stærkt fremadrettet, derfor vil der fortsat blive købt op," udtaler han til Børsen. (Børsen) 

Prisfest har fokus på ansvaret for en fælles fremtid
Det bliver med fokus på værdiskabelse og ansvar i bygge-og anlægsbranchen, at Licitationen -Byggeriets Dagblad torsdag 7. november holder Building Awards 2019. FRI er i år medarrangør af prisfesten. (Licitationen)