Kontrakt, lommeregner

Presseklip: De opsagte skatteaftaler koster os dyrt

Uge 11 2015

I et debatindlæg i Børsen spørger administrerende direktør i FRI, Henrik Garver, hvad danske pensionister og manglende konkurrence om infrastrukturprojekter har med hinanden at gøre.

Den opsagte aftale om dobbeltbeskatning med Spanien og Frankrig koster dyrt på konkurrencen, da de forhindrer danske rådgivende ingeniørvirksomheder i at kunne samarbejde med entreprenører fra Spanien og Frankrig omkring tilbudsgivning på projekter i Danmark. (Børsen) Læs debatindlægget her

En lang række medier har i den forgangne uge bragt nyheden om, at NIRAS-direktør Carsten Toft Boesen igen overtager formandsposten i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI. Branchen skal i de kommende år blandt andet begynde at kigge mod den stigende internationalisering, hvor det ifølge den nye formand er væsentligt at få skabt fokus på ingeniørernes rolle. (Ugens Erhverv, Dagens Byggeri, Bygtek, Byggeri.dk, Building-Supply m.m.)

Årets unge FRI-rådgiver blev kåret på FRI's årsmøde torsdag d. 5. marts 2015. Valget faldt i år på Anne Moloney fra Rambøll, der på et af Nordeuropas største infrastrukturprojekter har vist, at hun ikke blot er projektleder med stort "P", men også er utrolig dygtig til at løse de komplekse problemstillinger, som hun står over for. (Børsen, Dagens Byggeri, Ingeniøren)