Aviser

Presseklip: Europas bedste rådgivertalenter er danske

Uge 20 2919
Europas bedste rådgivertalenter er danske
Danmark ryddede bordet, da EFCA kårede Europas bedste unge rådgivere. I et skarpt felt af unge rådgivere fra 7 lande vandt Gitte Gylling Hammershøj Olesen, Rambøll, Claus Maimann Davidsen, Nordiq Group fik en 2. plads, mens Henrik Bredahl Kock, COWI blev nummer 3. "Med sin rolle i projektet Middelfart Rådhus og sin evne til at tænke og arbejde med bæredygtighed generelt er det virkelig velfortjent, at Gitte vinder konkurrencen om at være den mest talentfulde unge rådgiver i Europa. Bæredygtighed bliver en af de definerende dagsordner for rådgiver- og ingeniørvirksomheder i fremtiden, og derfor er det at kunne tiltrække, fastholde og udvikle talenter som Gitte en afgørende konkurrenceparameter. Og her står FRI-virksomhederne generelt stærkt, siger Henrik Garver,  adm. dir. i FRI.  (Licitationen, Politiken Byrum, Dagens Byggeri, Building-Supply, Bygttek, Byggeri)
 
Læs pressemeddelelsen


FRI: Ny mobilitetsplan skal udformes i forhold til FN's 17 verdensmål
Der er brug for en langsigtet, transportpolitisk masterplan, der forudsætter, at hver enkelt investering bliver så bæredygtig som muligt, ellers vil dommen fra kommende generationer
være hård, skriver Henrik Garver, adm. dir. i FRI og Peter Hostrup Rasmussen, formand for FRI's infrastrukturudvalg i et debatindlæg i Altinget. (Altinget)

Læs debatindlægget