Aviser

Presseklip: Regeringsskifte stoppede projekter

Uge 21 2016

Regeringsskifte stoppede projekter
I Danmark har regeringsskiftet betydet, at der er blevet sat en midlertidig stopper for en række projekter, og at loftet for kommunernes anlægsinvesteringer er blevet sænket.

"Regeringsskiftet ændrede rådgivernes ordrehorisont radikalt. Heldigvis ser det ud til, at der er kommet så meget gang i det private marked, at det har opvejet nedgangen i de offentlige investeringer," siger direktør for Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Henrik Garver. (Ingeniøren)

Dårlige veje trækker ned
Dagbladet-Holstebro-Struer tager med afsæt i FRI's State of the Nation-rapport temperaturen på de kommunale veje i Holstebro Kommune og konkluderer, at flere af kommunens veje er så slidte, at der er behov for en ekstraordinær indsats.

"Når kommunerne undlader at vedligeholde, efterlader de en større regning til senere, fordi genopretning af den mangelfulde infrastruktur bliver langt dyrere, når opgaven bliver udskudt. Populært sagt tager vores politikere et kviklån i den kommunale infrastruktur i disse år. Jo længere kommunerne venter med at reparere vejene, des dyrere bliver det," udtaler Henrik Garver, administrerende direktør i FRI. (Dagbladet-Holstebro-Struer, Dinby.dk)