Aviser

Presseklip: Ingeniører: Politisk fodslæb giver vand i kælderen

Uge 22 2016

Statens stop and go-politik koster samfundet dyrt
"Regeringens stop and go-politik i vejinvesteringer og kommunernes manglende vedligeholdelsesstandard af de kommunale veje vil belaste samfundsøkonomien langt ind i fremtiden, hvis den nuværende udvikling fortsætter", skriver FRI i et debatindlæg i Licitationen. (Licitationen)

Læs debatindlægget her

FRI: Konkurrencerådets anbefalinger vil styrke konkurrencen
"Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever ofte, at de er i konkurrence med offentlige virksomheder eller myndigheder om opgaver. Ofte er det en umulig kamp, og derfor er Konkurrencerådets anbefalinger, som i dag er blevet offentliggjort, et stort skridt i den rigtige retning", skriver FRI i en pressemeddelelse i den forløbne uge. (Licitationen, Dagens Byggeri, Bygtek, Byggeri, Alt om teknik, Ugens Erhverv)

Læs pressemeddelelsen her

Ingeniører: Politisk fodslæb giver vand i kælderen
Mens man evaluerer, er kommunernes klimatilpasningsindsats sat på stand-by. Det har skabt uklarhed på markedet og en regning, der skal betales af borgere og virksomheder, skriver erhvervspolitisk chef i FRI, Ulrik Albertsen, i et debatindlæg i Altinget. (Altinget)

Læs debatindlægget her

Folkemøde 2016: KF sætter spot på godt byggeri
Et CO2-frit Danmark i 2050 kræver omfattende energirenoveringer. Men er byggebranchen gearet til at påtage sig opgaven? KF lægger op til debat på folkemødet med FRI's administrerende direktør, Henrik Garver, blandt paneldeltagerne. (Konstruktørforeningen)