Aviser

Presseklip: Mange megabyer mangler plan for klimaforandringer

Uge 23 2017

Mange megabyer mangler plan for klimaforandringer
Selv om mange af verdens storbyer oplever konsekvenserne af klimaforandringerne, har kun omkring halvdelen af dem lavet en plan for, hvordan de vil sikre sig mod de vejrmæssige forandringer, som følger med. Og det giver store muligheder for de rådgivende ingeniører, mener Kevin Austin, underdirektør i organisationen C40, som er et netværk af verdens megabyer, der er dedikerede til at håndtere klimaforandringer. Kevin Austin er i Danmark for at tale på den årlige EFCA Conference, som FRI i år har været vært for. (Licitationen)

Sweco Danmark rådgiver i EFCA top-3
Danske Ask Tonsgaard Brüel fra Sweco Denmark blev en ud af to runner-ups i konkurrencen om at blive årets unge rådgiver i Europa (European Young Professional of the year). Vinderen af den prestigefyldte konkurrence blev fundet på den internationale EFCA Conference i Industriens Hus i København, hvor FRI var vært. Irske Paul Doherty fra den geotekniske rådgivende ingeniørvirksomhed Gavin and Doherty Geosolutions blev kåret som årets unge rådgiver i Europa. (Licitationen, Byggecentrum)

Samarbejde vil give udlandet fælles indgang til viden om danske byløsninger
Verdens byer står over for milliardinvesteringer i grønne løsninger i de kommende år. En bred kreds af danske organisationer går nu sammen om at skabe en platform, hvor udlandet kan se danske byløsninger. Bag samarbejdet står Dansk Industri og DI's brancheorganisationer DI Energi, DI Byg, DI Transport og DI Digital, brancheorganisationerne Dansk Energi, Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) samt State of Green. (Di.dk)