Aviser

Presseklip: Klimaet sender ingeniører i salgsrekord

Uge 32 2019

Energieffektivisering kræver politisk fokus
Danmark står over for store udfordringer, hvis vi skal nå i mål med ambitionen om 70 pct. reduktion i udledningerne. Derfor er det vigtigt, at den nye regering har fokus på, at energipolitikken skal gå på flere ben. Ellers overlader vi bare klimaudfordringerne og konsekvenserne heraf til de kommende generationer. Sådan skriver FRI’s adm. direktør, Henrik Garver, og chef for energipolitik og bæredygtighed, Majbritt Juul, i kronikken i Børsen onsdag. (Børsen)

Læs kronikken

Klimaet sender ingeniører i salgsrekord
De rådgivende ingeniører omstiller sig og sætter omsætningsrekord. Bl.a. spiller opgaver inden for klima og miljø en stærkere rolle end tidligere, skriver Børsen. Adm. dir. i FRI, Henrik Garver, forventer medvind til branchen i de kommende år, hvor regeringens klimamål skal realiseres frem mod 2030. "Det er jo en gave til ingeniørvirksomhederne, at den nye regering melder så ambitiøst ud. Mine medlemsvirksomheder sidder med nøglen til at levere løsningerne," siger Henrik Garver med henvisning til regeringens mål om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 pct. frem mod 2030. (Børsen)

Danske ingeniører satser vestligt og skrotter usikre tredjelande
De rådgivende ingeniører i Danmark tjener de fleste penge i udlandet. På det seneste er de blevet mere nøjeregnende med, hvor de ønsker at investere. Kræfterne bliver brugt i vestlige lande, mens bl.a. Afrika og Mellemøsten er problemområder, hvor ingeniørvirksomhederne enten er meget forsigtige eller holder sig helt væk, skriver Børsen og henviser til FRI's brancheanalyse. (Børsen)