Aviser

Presseklip: Byggeriets internationale omsætning går i vejret

Uge 39 2016

Byggeriets internationale omsætning går i vejret
Europa er på vej frem, og det smitter af på danske entreprenører, ingeniører og arkitekter, der sidste år havde en international omsætning på 22,3 mia. kroner, hvilket er en stigning på 3,8 mia. kroner sammenlignet med året før. Det viser Export Profile, som er en ny eksportanalyse fra FRI, DANSKE ARK og Dansk Byggeri.

"Det er de rådgivende ingeniører, der leverer den største volumen i den internationale omsætning. De står for cirka to tredjedele, men både entreprenørerne og arkitekterne oplever fremgang", siger Henrik Garver, adm. dir. i FRI. (Licitationen, Finans, Byens Ejendom, Byggeri, BygTek, Dagens Byggeri, Dansk Byggeri, Ejendomswatch, Building-Supply, Estate Media)

Byggeriet stærkt repræsenteret i Energisparerådet
Energisparerådets nye medlemmer fra 1. oktober 2016 er netop blevet udpeget, og igen er byggeriet stærkt repræsenteret, blandt andet med repræsentater fra FRI, Dansk Byggeri, Tekniq og Håndværksrådet. (Dagens Byggeri)

Aktører: Nu skal energibesparelser i fokus
Hvis den grønne omstilling skal realiseres billigst muligt, skal det politiske fokus flyttes fra udbygning til besparelser, lyder det fra branchepartnerskabet Renovering på dagsordenen, som FRI er en del af. Renovering på dagsordenen er gået sammen om 10 anbefalinger til den danske energipolitik. Anbefalingerne vinder gehør på Christiansborg, men kun delvist hos ministeren. (Altinget)