Presseklip: IC3-tog skal levetidsforlænges for at undgå rejsekaos

Uge 46 2014

Henrik Garver, FRI, udtaler til Metroxpress, at pendlerne kan se frem til flere nedbrud og flere forsinkelser i den næste ti-årige periode, hvis ikke DSB aktivt tager hånd om problemet og gennemfører motorrenovering på samtlige IC3-tog. Henrik Garver har været med til at udarbejde en redningsplan for togselskabet, efter det stod klart, at IC4-togene ikke kunne løfte den opgave, de er købt til. (Metroxpress København, Metroxpress Aarhus, Berlingske Nyhedsbureau)

Licitationen omtaler FRI´s Videnopgørelse fra oktober og hæfter sig ved det store ansvar, der ofte følger med, når man som ingeniør bliver ansat i en rådgivervirksomhed. Henrik Garver (FRI) kalder projektledelse en af branchens absolutte kernekompetencer. (Licitationen)

Debatten om de mange annullerede udbud omtales i Licitationen, hvor Henrik Garver ærgrer sig over de mindst 300 mio. kr., der blev spildt på annulerede udbud alene i den rådgivende ingeniørbranche.

Henrik Garver og Foreningen af Rådgivende Ingeniører hilser i Licitationen Lene Espersen velkommen som ny direktør for Danske Ark. Henrik Garver mener en profil som Lene Espersen vil understøtte den fortsatte internationalisering af arkitekterhvervet. (Licitationen)