Aviser

Presseklip: FRI: Infrastruktur på dagsordenen til KV17

Uge 46 2017

FRI: Bygninger og veje forfalder, men hvem betaler regningen?
”Infrastruktur er ikke et varmt emne op til kommunalvalget, men hvis kommunalpolitikerne fortsat vælger at nedprioritere den kommunale infrastruktur, risikerer vi at miste milliarddyre investeringer”, skriver FRI’s adm. dir., Henrik Garver, i et debatindlæg i Altinget og fortsætter: ”Der er brug for gennemtænkte planer for vedligehold med et realistisk budget tilknyttet. Der er brug for mere end ord.” (Altinget)

Læs debatindlæg

Kommunale bygninger og veje mister værdi for milliarder
I en pressemeddelelse opfordrer FRI til, at vedligehold af kommunale bygninger og veje kommer på dagsordenen i den kommunale valgkamp og dernæst ind i de kommunale budgetter. Baggrunden er, at mange kommuner skubber en dyr regning foran sig, når de undlader at vedligeholde veje og bygninger. Efterslæbet er på mindst 25 mia. kr. på kommunale bygninger og 5 mia. på kommuneveje. (Byggeri.dk, Estate Media, IDA)

Læs pressemeddelelse

Hvordan vil vi renovere i 2035?
Det vi renoverer og bygger i dag, vil vi med stor sandsynlighed skulle renovere om 15-20 år. Men hvordan er byggeriet anderledes til den tid? Det har Inge Ebbensgaard, informationschef i FRI, skrevet et indlæg om på bloggen #Renover.dk. (renover.dk, Dagens Byggeri, 

Læs blogindlæg