Alle aktiviteter

FRI og Danske Arkitektvirksomheder holder dialogmøde i Tórshavn

22. juni 2017

Færøske medlemsvirksomheder inviteres til dialogmøde i Tórshavn.

Kommende kurser i FRI

22. juni 2017

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

World Bank Webinar on Enhanced ESHS Outcomes through Procurement

22. juni 2017

World Bank invites to a webinar on the enhancement of World Bank Standard Procurement documents, Standard bidding documents and standard Request for proposal documents, in relation to Environmental, Social, Health and Safety en...

Informationsmøder om ErhvervsPhD

14. juni 2017

Kender din virksomhed til erhvervsPhD-ordningen? Og kunne et forskningsprojekt med et miljømæssigt perspektiv understøtte jeres innovation og udvikling?

Møder i FRI's bestyrelse og udvalg

11. maj 2017

For at holde medlemmer og kommende medlemmer opdateret viser vi her en oversigt over kommende mødedatoer i FRI's bestyrelse og udvalg.

FIDIC Awards 2017 - Nominér dit projekt

19. april 2017

Så er det igen blevet tid til at nominere projekter til årets FIDIC Awards. I 2016 fik Søren Jensen en Award of Merit for Væksthusene i Aarhus Botaniske Have.

FRI's Generalforsamling 2017

30. marts 2017

FRI inviterede traditionen tro medlemmerne til generalforsamling og årsmøde første torsdag i marts. Siden opdateres løbende med referater og omtale af årsmødet.

FRI's Årsmøde 2017 - highlights og præsentationer

03. marts 2017

På denne side finder du præsentationer og highlights fra FRI’s årsmøde 2017. Temaet for årsmødet var Kravene til fremtidens rådgivere - klimatilpasning, bæredygtighed og produktivitet.

FRI's Generalforsamling og Årsmøde 2016

01. januar 2017

FRI inviterede traditionen tro medlemmerne til Generalforsamling første torsdag i marts og derefter til Årsmøde. Siden opdateres løbende med referater og omtale af Årsmødet.

FRI's Branchetopmøde i Aarhus

13. oktober 2016

For andet år i træk afholdt Foreningen af Rådgivende Ingeniører branchetopmøde i Aarhus. Med et flot fremmøde fra medlemsvirksomhederne og skarptskårne indlæg fra en række af branchens centrale nøglekunder blev der skabt en stæ...