Alle aktiviteter

Kursus i Entrepriseret/AB 92 i København

28. april 2017

Det er vigtigt at kunne reglerne i AB 92, når man arbejder med entreprenører – ellers kan man nemt komme til kort. Så sørg for at være på forkant, hvis problemerne opstår! Undervisere er advokat Trine Albirk, MT Højgaard og v...

Møder i FRI's bestyrelse og udvalg

24. april 2017

For at holde medlemmer og kommende medlemmer opdateret viser vi her en oversigt over kommende mødedatoer i FRI's bestyrelse og udvalg.

FIDIC Awards 2017 - Nominér dit projekt

19. april 2017

Så er det igen blevet tid til at nominere projekter til årets FIDIC Awards. I 2016 fik Søren Jensen en Award of Merit for Væksthusene i Aarhus Botaniske Have.

Kommende kurser i FRI

18. april 2017

FRI holder løbende kurser, arrangementer, møder, mv., her finder du en oversigt over, hvad der foreløbigt er planlagt. Der vil blive udbudt nye kurser her på siden.

FRI's Generalforsamling 2017

30. marts 2017

FRI inviterede traditionen tro medlemmerne til generalforsamling og årsmøde første torsdag i marts. Siden opdateres løbende med referater og omtale af årsmødet.

FRI's Årsmøde 2017 - highlights og præsentationer

03. marts 2017

På denne side finder du præsentationer og highlights fra FRI’s årsmøde 2017. Temaet for årsmødet var Kravene til fremtidens rådgivere - klimatilpasning, bæredygtighed og produktivitet.

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse

25. januar 2017

Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg gennemfører i samarbejde med NEXT supplerende arbejdsmiljø-uddannelser, der er specielt tilpasset de udfordringer, som bygge- og anlægsvirksomheder skal håndtere.

Save-the-Date: Erhvervsfremstød i Sverige med D.K.H. Kronprinsparret

04. januar 2017

Den 29. maj – 31. maj 2017 står D.K.H. Kronprinsparret i spidsen for et officielt erhvervsfremstød i Sverige. I den anledning inviterer arrangørkredsen bag besøget danske virksomheder til at deltage i en række højt profilerede ...

FRI's Generalforsamling og Årsmøde 2016

01. januar 2017

FRI inviterede traditionen tro medlemmerne til Generalforsamling første torsdag i marts og derefter til Årsmøde. Siden opdateres løbende med referater og omtale af Årsmødet.

FRI's Branchetopmøde i Aarhus

13. oktober 2016

For andet år i træk afholdt Foreningen af Rådgivende Ingeniører branchetopmøde i Aarhus. Med et flot fremmøde fra medlemsvirksomhederne og skarptskårne indlæg fra en række af branchens centrale nøglekunder blev der skabt en stæ...