Anden information

Store omkostninger til certificering?

15. august 2019

Er du bange for, at medarbejderen smutter kort tid efter du har betalt uddannelse eller certificering? Så bør du måske kigge på DI’s skabelon for uddannelsesklausuler.

Vejledningsskema til beregning af kontingent 2020

27. marts 2019

Herunder finder du en vejledning som hjælp til indberetning af lønsum 2018.

Er din virksomhed klar til Brexit?

20. marts 2019

Vi har samlet vigtig viden om Brexit og betydningen for din virksomhed på siden her.

World Bank underskriver aftale om FIDIC standardkontrakter

14. februar 2019

FIDIC har sikret en stor aftale med verdensbanken, der sikrer, at den internationale finansieringsorganisation anvender seks FIDIC standardkontrakter gennem de næste fem år.

Forlig kræver forsikringsselskabets accept

25. oktober 2018

Der er i ABR 18 indført en konfliktløsningsmodel, der forudsætter en indledningsvis forhandling mellem parterne og senere deltagelse i mediation/mægling, hvis ikke konflikten bliver løst i den indledende forhandling.

Hvilke lærlinge og elever bør I overveje til jeres virksomhed?

16. august 2018

Som inspiration til at finde ud af hvilke lærlinge og elever, der er relevante for din virksomhed, har DI lavet en oversigt over erhvervsuddannelser målrettet rådgivervirksomheder.

G-dage: Hvad, hvem og hvordan?

23. april 2018

Opsagte medarbejdere kan have ret til G-dage, som er en arbejdsgiverbetalt godtgørelse. DI har lavet en guide, der giver svar på mange af de praktiske spørgsmål, bl.a. kommer en opblødning for kortere ansættelsesforhold.

Gratis adgang til DA's bøger om personalejura og arbejdsmiljø

18. april 2018

Som medlem af DI, har du gratis adgang til elektroniske bøger fra Dansk Arbejdsgiverforening. Du kan eksempelvis hente de seneste versioner af personalejurahåndbogen, ferieloven og arbejdsmiljøloven.

FRI Strategi 2021

17. april 2018

Engineer the Moment - tal studievalg med de unge

15. marts 2018

Engineer the future har lanceret forældrekampagnen Engineer the Moment. Formålet med Engineer the Moment er, at flere forældre får talt studievalg med deres unge mennesker.