Haand -giver -kort

Find kandidater på MIT European Career Fair i Boston

I samarbejde med Dansk Industri og Copenhagen Capacity deltager Workindenmark igen i februar 2018 i MIT European Career Fair i Boston. Din virksomhed tilbydes dermed mulighed for at rekruttere nogle af de mest kvalificerede kandidater inden for IT, life science og ingeniør-området i direkte samarbejde med et af verdens førende tekniske universiteter.

MIT European Career Fair foregår på Massachusetts Institute of Technology (MIT) og er målrettet kandidater, der er interesserede i at arbejde i Europa.  

MIT vægter især uddannelse inden for naturvidenskab, IT og Life-science samt forskning på internationalt topplan. Messen bliver afholdt lørdag d. 24. februar 2018 og er åben for alle nuværende og tidligere studerende på MIT samt andre højtspecialiserede universiteter i området, bl.a. Ivy League universiteterne. Der kan derfor forventes et stort udbud af erfarne kandidater. 

Hvis man tilmelder sig som virksomhed, får man adgang til at poste åbne stillinger på messens jobportal, ligesom man får adgang til messens CV-database, som kandidaterne kan tilmelde sig allerede nu. Workindenmark har allerede på nuværende tidspunkt adgang og kan bistå med at holde øje med interessante kandidater.

Som deltagende virksomhed får man samtidig mulighed for at booke personlige interviews med potentielle kandidater på messestedet i de to efterfølgende dage. Det kan være kandidater, som man har mødt på messen eller udsøgt på messens CV-database, som erfaringsmæssigt vil indeholde rigtig skarpe profiler.

Ønsker din virksomhed at deltage, kan tilmelding ske på https://ecf.fairsey.com/#!/  Men Workindenmark anbefaler, at du kontakter dem før tilmeldingen. Det gør du ved at skrive til Michel Berg på mbd@workindenmark.dk.

Din virksomhed har mulighed for at købe en stand på messen. Det koster 3.500$, men der kan opnås 10% rabat, hvis den købes via den danske fælles stand. 

Har din virksomhed behov for en mere direkte rekrutteringsproces, men ikke mulighed for at deltage på messen, kan en online-løsning være en model med skype-baserede interviews. Det kræver blot, at du kontakter Michel Berg, så han kan booke interviewtider og få stillingsopslag til at lægge på messens jobdatabase. Workindenmark kan også tilbyde at foretage den forudgående matchning.

Derudover tilbyder Workindenmark som altid uden omkostninger at matche dine ledige stillingsopslag med relevante kandidater via CV-databasen og/eller medbringe dine stillingsopslag på messen.

Du kan læse mere om Workindenmark her

Kategoriseret under: