Vinder

Danmarks mest talentfulde unge rådgivere er…

Pressemeddelelse: Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) kårer hvert år den mest talentfulde unge rådgiver fra rådgiver- og ingeniørvirksomhederne i Danmark. Dommerpanelet har, fra et stærkt felt af kandidater, udvalgt de fem som er med i opløbet om at blive årets unge FRI rådgiver 2019.

FRI kårer hvert år årets unge FRI-rådgiver ud fra en række indstillede kandidater fra medlemsvirksomhederne. De unge rådgivere er valgt fordi de i deres arbejdsindsats viser den rådgivende ingeniørbranche fra sin bedste side. De unge tilfører desuden noget ekstra, de udviser samfundsansvar, de er innovative og de kommunikerer godt med kunder, samarbejdspartnere og brugere. Endelig har de lederpotentiale, og ingen af de unge rådgivere er ældre end 35 år.

Adm. Direktør for FRI, Henrik Garver, udtaler:

”Vi står i år med et særdeles stærkt felt af unge talenter, som alle er med i opløbet om at blive årets unge FRI rådgiver 2019. Alle kandidaterne har opnået meget flotte resultater og de er stærke repræsentanter for den rådgivende ingeniørbranche. De viser med deres projekter også bredden i branchens talentmasse: Bæredygtighed, Broer, Renovering, Planlægning af boligområder og Nybyggeri. Og næsten alle kandidater har også en stærk international dimension. Det er fem ægte talenter der kandiderer til prisen i år. Jeg glæder mig til at kåre vinderen på FRI’s årsmøde, den 7. marts, i København. Jeg er ikke i tvivl om, at de talenter vi fejrer, har potentiale til at blive fremtidens ledere i branchen. De har potentiale til at gøre en forskel for deres virksomheder, for branchen, for Danmark og for den verden vi lever i”

De fem finalister til årets unge FRI rådgiver 2019 er:

  • Claus Maimann Davidsen, 34 år, Archiland – nomineret med projektet ”Bofællesskabet Mageløse”
  • Henrik Bredahl Kock, 31 år, COWI – nomineret for sine bidrag til design m.v. af den nye Storstrømsbro
  • Jan Vig Nielsen, 33 år, Rambøll – nomineret for renovering af Bryghusbroen
  • Gitte Gylling Olesen, 35 år, Rambøll – nomineret for bæredygtighedsledelse m.v. i forbindelse med Middelfart Rådhus
  • Peder Tor Hessellund Schiønning, 33 år, MOE – nomineret for DTU’s Bygning 310

FRI udsender de kommende uger uddybende omtaler af de fem finalister og deres projekter frem til kåringen af vinderen den 7. marts 2019.

Fakta om Årets unge FRI Rådgiver 2019

I år er det 11. år i træk, at FRI afholder konkurrencen Årets unge FRI-rådgiver. Dommerkomiteen fokuserer på tre hovedkriterier. For det første, den unge rådgivers resultater og position, ifht. sin alder. For det andet kvaliteten af kandidaternes ekstraordinære tekniske/faglige kunnen, eksempelvis gennem løsninger, som tilgodeser miljø, innovation, bæredygtighed eller energiforbrug. Endelig er kundens vurdering af rådgiverens arbejde en vigtig parameter – gode rådgivere skaber gode projekter der giver tilfredse kunder.

Vinderen af konkurrencen får betalt deltagelse i det internationale Young Professionals Management Training Programme i regi af FIDIC (International Federation of Consulting Engineers).

FRI indstiller desuden alle fem finalister til den europæiske konkurrence European Young Professional of the Year 2019.

Læs mere om konkurrencen, tidligere års vindere, bedømmelseskriterier og præmier her.

Kontakt 

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI: Adm. direktør Henrik Garver 3525 3742 eller hg@frinet.dk

___________ 

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, er brancheforening for rådgiver- og ingeniørvirksomheder.

FRI står for uafhængig rådgivning. FRI står for bæredygtig udvikling. FRI har videnbaserede meninger om samfundsudviklingen.

 

• FRI’s medlemsvirksomheder beskæftiger 28.000 medarbejdere i Danmark og internationalt og har en global omsætning på 27 mia. kr.

• De store FRI virksomheder er blandt de største virksomheder i Europa inden for rådgivende ingeniørvirksomhed.