Pressemeddelse: FRI har kåret årets yngre rådgiver

Årets yngre FRI-rådgiver er blevet kåret: Douglas A. Marett fra Grue & Hornstrup

23. januar 2009

Årets yngre FRI-rådgiver er blevet kåret - og det har ikke været let, for der er mange gode kandidater i bunken.
Men efter dommerpanelets samlede vurdering, er valget som årets yngre FRI Rådgiver faldet på: Douglas A. Marett fra Grue & Hornstrup

- Douglas er valgt som årets yngre FRI rådgiver, fordi han i alle facetter af sin karriere har demonstreret evnerne til at udføre ekstraordinære opgaver, der højner rådgiverbranchens anseelse. Disse evner har Douglas demonstreret gennem en kombination af et både teknisk og forretningsmæssigt talent ud over det sædvanlige, siger Henrik Garver, adm. direktør i FRI og fortsætter:

- Det tekniske talent har Douglas ikke mindst demonstreret på energi- og klimaområdet, bl.a. i forbindelse med CO2 projekter i Rumænien. Det forretningsmæssige talent er ligeledes demonstreret i tilknytning til klima-projekter, men i lige så høj grad ved at Douglas i en alder af blot 30 år blev medejer af Grue & Hornstrup, siger Henrik Garver.

Prisen består - udover æren - af deltagelse i FIDIC's Training programme for Young Professionals, der er et syv måneder langt interaktivt træningsprogram i forretningspraksis for fremtidige ledere. Som afslutning på programmet vil vinderen få betalt sit ophold på FIDIC konferencen, der afholdes fra den 13. - 16. september 2009 i London. Her vil diplom for gennemført uddannelse blive overrakt ved en ceremoni med deltagelse af "young professionals" fra hele verdenen.

- Grundlæggende demonstrerer Douglas, at han allerede i dag at kan opbygge og forretningsudvikle en rådgivervirksomhed. På vegne af dommerkomiteen er det derfor en glæde at kunne meddele Douglas at han er blevet kåret som årets yngre FRI rådgiver, ud af et felt med rigtig mange stærke kandidater, der alle er med til i hverdagen at højne rådgiverbranchens anseelse, gennem deres engagement, talent og evne til at skabe ekstraordinære resultater, afslutter Henrik Garver.

Dommerpanelet har bestået af Lars Goldschmidt, Direktør i DI, Søren Holm Johansen, Formand for FRI samt Henrik Garver, adm. direktør i FRI

For yderligere oplysninger kontakt
Adm. direktør Henrik Garver, tlf.: 40 82 43 38, hg@frinet.dk