Help -knap

Lancering af hjemmesiden eksportguiden.dk

Arbejder din virksomhed i udlandet? Og mangler du et overblik over muligheder for støtteordninger i de respektive lande? En ny hjemmeside kan nu hjælpe dig på rette vej.

Den 18 maj lancerede handels- og udviklingsminister Mogens Jensen Eksport- og investeringsguiden (eksportguiden.dk). Den er et af initiativerne i regeringens strategi for eksportfremme og økonomisk diplomati.

Formålet med eksportguiden er at give danske virksomheder et samlet overblik over alle offentlige støtteordninger inden for eksport og internationalisering og gøre det nemt for den enkelte virksomhed at finde den ordning, der passer til den enkelte virksomheds behov.

Eksportguiden redigeres af Eksportrådet, som er en del af Udenrigsministeriet. Eksportrådet hjælper små og store virksomheder med at komme i gang med eksport og med at udvide aktiviteterne til nye markeder. Opgaverne omfatter internationalisering i bredeste forstand - f.eks. i form af markedsanalyser, etableringsrådgivning og kontakt til potentielle samarbejdspartnere og nye afsætningskanaler.

eksportguiden.dk