Det føles godt

Ny FRI-kampagne: Det føles godt

Hvad er det, der gør den rådgivende ingeniørbranche til noget helt specielt? Det satte FRI sig for at undersøge og inviterede medlemmerne til en workshop under overskriften "Rådgiverens Værdi".

Tekniske og ikke synlige løsninger
Rådgivende Ingeniører løser vores kunders opgaver – men vi leverer samtidig løsningen på mange samfundsudfordringer. Desværre er vores løsninger ikke altid lige synlige og kan være svære at forklare. Det skal vi sammen råde bod på.

Bidrag til at sætte rådgivende ingeniører på dagsorden
I Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) har vi i efteråret 2019 lanceret en kampagne med fokus på rådgivernes værdi for samfundet. Formålet med kampagnen er at skabe et blik på de rådgivende ingeniørers betydning for samfundet – ikke blot for omverden, men i lige så høj grad for ingeniørerne selv. Ingeniørfaget spænder 360 grader, og det er håbet, at denne kampagne kan bidrage til en forståelse af ingeniørkunsten.

Løsninger på samfundsproblemer
Rådgivende ingeniørvirksomheder har en særlig forpligtigelse, fordi de har evnen til at bidrage til fremtidens samfund. De rådgivende ingeniørvirksomheders ydelser afspejler sig ikke altid som værende fysiske produkter, men det er produkter og ydelser, der kan mærkes! Med andre ord, det føles godt at gøre en forskel for morgendagens udvikling og samfund.  

Guideline til anvendelse af kampagnen powerpoint

Guideline til anvendelse af kampagnen pdf

Kampagneeksempler til powerpoint

Kampagneeksempler til linkedIn

Kampagneeksempler til Instagram

Kampagneekstempler til autosignatur

Har du spørgsmål i forbindelse med kampagnen, er du velkommen til at kontakte Tine Lautrup Christensen, FRI på tlc@frinet.dk  eller telefon 22332530.

Det føles godt at hoppe i vandet

 Det føles godt at holde sig varm


Det føles godt at bygge grønt til vores børn 

Det føles godt at vores børn lærer noget

 Det føles godt at genbruge

 Det føles godt at høre en god koncert

 Det føles godt at tænke grønt


Det føles godt at have tørre fødder

 Det føles godt at gøre en forskel


Det føles godt at komme hjem