FAQ

Persondataforordningen

Her på siden har vi samlet en række værktøjer som hjælp til at efterleve den nye Persondataforordning.

FRI har lavet en tjekliste målrettet rådgivende ingeniørvirksomheder med relevante links.

Bird&Bird og FRI har lavet en FAQ - specificeret på rådgiverbranchen.

DI har samlet en række hjælpemidler til at efterleve den nye Persondataforordning. 

FRI afholdt i november 2017 to arrangementer om den nye persondataforordning med særlig fokus på de dele af reglerne, der er relevante for vores medlemmer. Arrangementet blev gennemført i samarbejde med advokatfirmaet Bird & Bird, som er ét af Danmarks førende advokatfirmaer inden for persondataret. Vi har samlet alt kursusmaterialet fra Bird & Bird.

FRI: Få overblik over persondataforordningen for rådgivende ingeniørvirksomheder

23. maj 2018

I maj 2018 træder EU’s Persondataforordning i kraft i Danmark og resten af EU. Den erstatter dermed den gældende Persondatalov i Danmark. Det er derfor vigtigt, at virksomheder allerede nu begynder at forberede sig på de ændrin...

Bird & Bird: FAQ, hotline og skabeloner til GDPR compliance

30. januar 2018

Advokatfirmaet Bird&Bird - et af Danmarks førende advokatfirmaer inden for persondataret - har i samarbejde med FRI udarbejdet en FAQ over de spørgsmål, som umiddelbart er relevante for rådgiverbranchen.

DI: Få hjælp til at efterleve Persondataforordningen

24. januar 2018

DI har samlet en række hjælpemidler til at efterleve den nye Persondataforordning. Listen vil løbende blive udbygget med tiltag og værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed i arbejdet med reglerne.