Animeret -foredragsholder -på

FRI kursus i Persondataforordningen

Rådgivende ingeniører skal (også) overholde persondataforordningen. Indførelsen af de nye regler i persondataforordningen nærmer sig med hastige skridt, og den nye datasikkerhedslov forventes at blive vedtaget af Folketinget i løbet af efteråret. Det er derfor på høje tid at gå i gang med arbejdet med at sikre, at de nye, skærpede regler kan overholdes.

FRI inviterer til et medlemsarrangement om den nye persondataforordning med særlig fokus på de dele af reglerne, der er relevante for vores medlemmer.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med advokatfirmaet Bird & Bird, som er ét af Danmarks førende advokatfirmaer inden for persondataret, og som bl.a. har skrevet en praktisk håndbog om forordningen.

Du kan bl.a. høre om

  • De væsentligste ændringer i forordningen af relevans for ingeniørvirksomheder.
  • De supplerende danske regler i databeskyttelsesloven.
  • Behandling af oplysninger i ansættelsesforhold og til markedsføring.
  • De nye regler om samtykke og databehandleraftaler – bl.a. hvad du bør gøre i relation til eksisterende samtykker og databehandleraftaler.
  • Behandling af personoplysninger, heriblandt CV'er, i forbindelse med udbud/licitationer.

Du får endvidere konkrete råd og vejledning til, hvordan compliance arbejdet gribes an, så din virksomhed lever op til de nye regler fra den 25. maj 2018.

Undervisningen vil være tilrettelagt ud fra en praktisk snarere end en teoretisk vinkel – med særlig fokus på de dele af reglerne, der er relevante for rådgivende ingeniører.

Undervisningsmaterialet vil bl.a. bestå i checklister og en quiz, så du kan teste din viden om de nye regler – og udsætte dine kollegaer for den, når du kommer hjem fra kurset.  


Praktisk information

Tid og sted:
tirsdag den 7. november 2017 kl. 13.30 til 16.30 i Aarhus, Helnan Marselis Hotel, Sttrandvejen 25 i Aarhus
Tilmelding Aarhus

og

Tirsdag den 14. november 2017 kl. 08.30 til 11.30 i Lyngby, Hotel Scandic Eremitage, Klampenborgvej 230 i Lyngby
Tilmelding Lyngby

Pris:
kr. 250,- ex. moms for medlemmer af FRI og kr. 2.500,- ex. moms for ikke medlemmer.

Hvis der mod forventning er færre end 15 deltagere, forbeholder vi os ret til aflysning af kurset.

Print Invitation