Informationsskilt

Kurser og møder

Som medlem af FRI får din virksomhed adgang til skræddersyede kurser, som er målrettet rådgivende ingeniørers udfordringer - både faglige og ledelsesmæssige.

Vi har løbende kurser om entrepriseret/AB92, udbudsret, derudover også om forsikringsforhold, hvor regler, praksis og gode råd bliver gennemgået.

På opfordring fra medlemmer sammensætter vi også kurser og gå-hjem-møder om aktuelle emner og faglige perspektiver fx IKT-bekendtgørelsen og ’ansvar uden for kontrakt’.

Se oversigt over planlagte kurser og arrangementer

Hvert år inviteres medlemmer til Dialogmøder, hvor foreningens formand og direktør samt en relevant oplægsholder besøger 4 byer i Danmark for at give en status på foreningens arbejde, branchens tilstand, og samtidig lytte til hvordan foreningen bliver endnu bedre for medlemsvirksomhederne.

Efter den årlige generalforsamling inviteres både medlemmer og eksterne interessenter til Årsmøde, hvor et aktuelt emne bliver vendt og diskuteret via oplæg og paneldebatter. Forskellige perspektiver bliver inddraget og der har bl.a. været besøg fra kundesiden, entreprenører, ministre og andre brancher.

Et FRI-medlemskab giver:

  • Kurser, der klæder dine medarbejdere og organisation på til nuværende og fremtidige udfordringer
  • Kurser, der er målrettet rådgivende ingeniørers situation
  • Dialogmøder
  • Årsmøde