Nyheder om FRI

Her kan du læse om nyheder, der omhandler foreningen.

Fx når vi får lavet medlemstilfredshedsundersøgelse, nye netværk, ny bestyrelsesmedlemmer mv. Du kan også finde nyheder fra vores internationale søsterorganisationer FIDIC og EFCA.

FRI Strategi 2021

17. april 2018

DI (og FRI) retningslinjer for overholdelse af konkurrenceregler

15. januar 2016

FRI har tilsluttet sig DI's compliance program, som er retningslinjer for overholdelse af konkurrencereglerne. Vi anbefaler, at alle FRI-medlemmer orienterer sig om reglerne i egne virksomheder.

Find Rådgiver: Medlemsfortegnelse

09. marts 2015

Vi har samlet alle medlemmer af FRI i en online medlemsoversigt.

FRI netværk – aftale, kontrakt og udbud på LinkedIn

08. januar 2015

Der bliver mere og mere fokus på juraen i rådgivende ingeniørkontrakter, og emnet er både stort og komplekst at holde sig opdateret inden for. FRI har derfor oprettet en gruppe på LinkedIn, hvor vi skriver om nyheder, væsentlig...

FRI tweeter på Twitter

28. august 2014

Så er FRI også på det sociale medie Twitter med brugernavnet @FRI_Engineers. Følg os, og få nyt fra FRI, branchen og andre interessante aktører, når vi tweeter og ikke mindst re-tweeter.

Nyheder fra EFCA

19. marts 2014

EFCA udsender 5 gange om året en nyhedsbulletin, der giver et overblik over organisationens arbejde, projekter, kurser mv. Derudover også 'The voice of EFCA', som opsummerer de vigtigste dagsordener og resultater.

Nye FRI-netværk

16. januar 2014

Ny aftale om arbejdsfordeling mellem EFCA og FIDIC

10. oktober 2013

EFCA og FIDIC er hhv. europæisk og global paraplyorganisation for brancheorganisationer for rådgivende ingeniører. FRI har længe arbejdet for at rationalisere de to organisationers indbyrdes arbejdsområder.

Fravalg af FRI-undersøgelser for mindre virksomheder

26. januar 2012

Da flere mindre medlemsvirksomheder har ønsket at blive fritaget for inddatering til FRI's undersøgelser, har FRI nu gjort det muligt for virksomheder med færre end 10 ansatte at blive fritaget fra visse undersøgelser.

FIDIC News

27. april 2011

Bliv opdateret på emner og aktiviteter der rører sig inden for den internationale rådgiverorganisation FIDIC.