}
Konklusioner på Byggeriets digitale barometer 2020

Molio har offentliggjort resultaterne af Byggeriets Digitale barometer. Ved at læse lidt ned i rapporten kan man se at rådgiverne siden 2018 har stået mere eller mindre stille. Arkitekterne til gengæld har udviklet sig og næsten indhentet ingeniørerne. Rapporten tegner et billede af en branche, som ikke er særlig avanceret på den digitale udvikling. Et billede som vi har svært ved at genkende i vores del af byggebranchen. Men døm selv.

Byggeriets Digitale Barometer 2020

Hovedresultater

Konklusioner, rådgiverspecifikt

Byggeriets brug af digitale værktøjer under coronakrisen

Læs også

Høring: Strategi for bæredygtigt byggeri
Høring: Strategi for bæredygtigt byggeri
Boligudvalget og Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget afholder åben virtuel høring om forslag til strategi for bæredygtigt byggeri fredag den 22. januar kl. 10-12.
Bygningsreglement 2018 og ny certificeringsordning
Bygningsreglement 2018 og ny certificeringsordning
Bygningsreglementet og certificeringsordningerne for konstruktion og brand ændrer på mange områder væsentligt på rådgivernes arbejde. Under temaet finder du status, høringer, FRI's holdning og løbende information om emnerne.
9 af 10 skoler har et dårligt indeklima
9 af 10 skoler har et dårligt indeklima
9 af 10 skoler kæmper med et dårligt indeklima, som påvirker børns læring og trivsel negativt. FRI-formand og adm. dir. i Rambøll, Ib Enevoldsen opfordrer børne-og undervisningsministeren til at stille krav om kommunale handlingsplaner og et skærpet tilsyn med indeklimaet.