Ny miniguide: Bygherrens krav til IKT-anvendelse

Implementeringsnetværket har på baggrund af et afprøvningsprojekt udgivet en ny miniguide med eksempler og anvisninger til hvordan bygherren kan stille krav til sine leverandører om brug af IKT som baseres på UBST’s erfaringer med Det Digitale Byggeri.

Task force-koordinator Jan Fuglsig Lambrecht udtaler om guiden:

"Miniguiden henvender sig både til offentlige og private bygherrer, som ønsker at stille krav om digitale ydelser i deres byggeprojekter.

De kan hente inspiration fra konkrete eksempler på, hvordan UBST har stillet krav om brug af IKT. Samtidig belyser vi også nogle af de udfordringer, vi stødte på undervejs, og hvordan vi håndterede dem, så erfaringerne kan komme andre til gavn."

Se mere på Det Digitale Byggeri hvor du kan downloade miniguiden, læse om afprøvningsprojektet samt finde andre relevante publikationer.

Læs mere om samme emne

Level(s) - fælles europæisk certificering
Level(s) - fælles europæisk certificering
Det nye fælleseuropæiske framework for bæredygtighed, Level(s), kan nu findes i en officiel udgave. Level(s) definerer et fælles sprog for bæredygtighed og introducerer 16 indikatorer til måling af bæredygtigheden fordelt på 6 overordnede emner (Macro Objectives). Særlig de danske rådgivende har bidraget væsentligt til den endelige udgave fra EU.