Ny miniguide: Bygherrens krav til IKT-anvendelse

Implementeringsnetværket har på baggrund af et afprøvningsprojekt udgivet en ny miniguide med eksempler og anvisninger til hvordan bygherren kan stille krav til sine leverandører om brug af IKT som baseres på UBST’s erfaringer med Det Digitale Byggeri.

Task force-koordinator Jan Fuglsig Lambrecht udtaler om guiden:

"Miniguiden henvender sig både til offentlige og private bygherrer, som ønsker at stille krav om digitale ydelser i deres byggeprojekter.

De kan hente inspiration fra konkrete eksempler på, hvordan UBST har stillet krav om brug af IKT. Samtidig belyser vi også nogle af de udfordringer, vi stødte på undervejs, og hvordan vi håndterede dem, så erfaringerne kan komme andre til gavn."

Se mere på Det Digitale Byggeri hvor du kan downloade miniguiden, læse om afprøvningsprojektet samt finde andre relevante publikationer.

Læs mere om samme emne

Endelig tekst til klimakrav i BR18
Endelig tekst til klimakrav i BR18
Vi kender nu den endelige tekst, som vil blive indført i BR18 om bygningernes klimaaftryk gældende fra 1. januar 2023. Teksten bliver dog først officielt offentliggjort omkring oktober.
EPD'er
EPD'er
Ønsker man at anvende EPD'er i sin beregning, kan alle danske EPD'er findes hos EPD Danmark.
Excel Lite
Excel Lite
BUILD har lanceret et værktøj - Excel Lite - der gør det muligt at opbygge en bygningsmodel i Excel for derefter at importere den til LCAbyg.