Temaer

Ledelse

Internationalt
Internationalt
Her kan du læse meget mere om FRI's internationale samarbejde med EFCA og FICIC
Rådgiverforsikring
Rådgiverforsikring
Som medlem af FRI er det obligatorisk at have en rådgiveransvarsforsikring. Her på siden samler vi al information med relation til temaet.
Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljø
FRI samarbejder med Bygherreforeningen, Danske Arkitektvirksomheder og Byggeriets Arbejdsmiljøbus om at sætte fokus på arbejdsmiljø.
Engineer the Future
Engineer the Future
Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance, som bringer danske ingeniører og teknologieksperter i front og arbejder for, at den værdi, rådgivere og ingeniører skaber i samfundet, bliver synlig for alle. FRI er medstifter af Engineer the Future.
Årets unge FRI Rådgiver
Årets unge FRI Rådgiver
Vi har lavet en temaside, hvor du kan læse al information om konkurrencen Årets unge FRI-Rådgiver. Vi ønsker at vise, hvordan deltagelse i konkurrencen er med til at udvikle og styrke unge talenter, så der kommer fokus på den rådgivende ingeniørbranche som helhed.
DI værktøjer - Persondataforordningen
DI værktøjer - Persondataforordningen
DI har samlet en række hjælpemidler til at efterleve den nye Persondataforordning. Listen vil løbende blive udbygget med tiltag og værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed i arbejdet med reglerne.
FRI værktøjer - Persondataforordningen
FRI værktøjer - Persondataforordningen
I maj 2018 trådte EU’s Persondataforordning i kraft i Danmark og resten af EU. Den erstattede dermed den gældende Persondatalov i Danmark. Det er derfor vigtigt, at virksomheder er forberedt sig på de ændringer, som Persondataforordningen har medført. FRI har udarbejdet en tjekliste og har samlet en række nyttige links, du kan finde på siden her.
Årets unge FRI Rådgiver 2020
Årets unge FRI Rådgiver 2020
Så er det atter tid til at indstille unge medarbejdere til titlen som årets unge FRI Rådgiver. Den 5. marts 2020 kårer FRI, i forbindelse med FRI’s årsmøde 2020 i København, Årets unge FRI Rådgiver 2020. Det er en anledning til at fejre branchens talenter.