Vejledning om arbejdsmiljø i byggeprocessen

Vejledningen er udarbejdet af en FRI-arbejdsgruppe, og formålet er at bidrage til at forbedre arbejdsmiljøforholdene i byggeprocessen ved at fokusere på aktørernes pligter og indbyrdes koordinering af arbejdsmiljøet.


 

Målet er at undgå arbejdsulykker og nærved-ulykker i bygge- og anlægsprojekter.

Vejledningen er indholdsmæssigt målrettet alle aktører, men særligt som hjælp for FRI's medlemsvirksomheder, såvel bygherrerådgiverne som de projekterende, herunder alle aktørers funktioner i en byggeproces.

Vejledningen kan bidrage til den konstruktive dialog mellem bygherrer, rådgivere, projekterende og udførende. Et vigtigt fokusområde er at synliggøre de enkelte aktørers praktiske opgaver og ansvarsområder for arbejdsmiljøkoordineringen i byggeprocessen.

Download vejledningen som PDF

Du kan også bestille en trykt og hæftet udgave af vejledningen på fri@frinet.dk for 100 kr. excl. moms, forsendelse og reel porto.

 

Læs mere om samme emne

Dialogmøde med Københavns Kommune
Dialogmøde med Københavns Kommune
FRI er gået sammen med Danske Arkitektvirksomheder, DI Byggeri Hovedstaden, FRI og Teknik- og Miljøforvaltningen om at invitere til online dialogmøde om byggesagsbehandlingen i Københavns Kommune.