}
Young professionals

Mød de fem finalister fra Årets unge FRI Rådgiver 2021

De fem finalister fra konkurrencen om at blive Årets unge FRI Rådgiver 2021 fortæller i små film om det projekt, de er blevet indstillet for.

 

De fem finalister til prisen som årets unge FRI rådgiver 2021 er:

Jonas Knudsen, 35, er ansat som Projekt- og byggeleder for FRI-virksomheden AFRY i Aarhus. Han er nomineret for sit arbejde med ombygningen af spraytårn 3 for Arla Foods Arinco.

Mette Steffensen, 32, er ansat som byggeingeniør og disciplinleder i FRI-virksomheden COWI A/S i Lyngby. Hun er nomineret for sit arbejde på E05 Korsvägen, der er en del Västlänken projektet i Göteborg.

Pætur Jakobsen, 35, er ansat som afdelingsleder for aqua-kulturafdelingen hos FRI-virksomheden SMJ i Thorshavn på Færøerne. Han er nomineret for sit arbejde i forbindelse med lakseopdrætsvirksomheden Bakkafrosts opførsel af et nyt produktionsanlæg.

Charlotte Rask Jensen, 34, er ansat som byggeleder i FRI-virksomheden EKJ i København. Hun er nomineret for sit arbejde med opførslen af det nye Frihedsmuseum i Churchillparken nær Kastellet i København, hvor hun stod for byggeledelsen.

Sarah Brudler, 30, er ansat som bæredygtighedskonsulent i FRI-virksomheden Rambøll i København. Hun er nomineret for sit arbejde med at udvikle et Life Cycle Assesment tool, der gør det muligt at måle og evaluere niveauet af bæredygtighed på projekter inden for vandsektoren.

Hør om de fem projekter her.