FRI's tilbud til grundskoler og gymnasier

Folkeskolepraktik

For elever:

Mange af FRI's medlemsvirksomheder tilbyder folkeskolepraktik. Kontakt den pågældende arbejdsplads for muligheden for et praktikophold.

Du kan finde en oversigt over vores medlemmer her.

Det er vigtigt at få detaljerne på plads inden, at du påbegynder dit praktikophold. Udfyld derfor dette Aftaleskema i samarbejde med dit kommende praktiksted, inden du begynder dit lærerige praktikophold.


For virksomheder:

Danmark mangler specialiseret arbejdskraft og i særdeleshed ingeniører. Hvordan får vi flere unge til at interessere sig for ingeniørfaget, og hvordan fastholder vi interessen hos de unge? Én metode er at tilbyde spændende, veltilrettelagte og relevante praktikophold, så unge skoleelever føler sig godt modtaget og oplever det bedste fra ingeniørernes hverdag. Det gode praktikophold kræver ressourcer af virksomheden - og derfor ønsker FRI Young Professionals at bidrage til arbejdet med at give skoleelever et velkommende og velforberedt praktikophold.

Vi tror på, at vellykkede praktikophold, hvor unge under uddannelse får mulighed for at opleve hverdagen i et ingeniørfirma, kan være af stor betydning for at øge interessen for ingeniørfaget. 

Derfor har FRI i regi af Engineer the Future været med til at udfærdige en praktisk guide til virksomheder, der ønsker at have erhvervspraktikanter. Guiden er fyldt med gode råd om forløbet, konkrete opgaver og andet materiale.

Download Erhvervspraktik en praktisk guide til virksomheder