Webinar: Udbudsregler for forsyningsvirksomheder

Få et praktisk overblik over forsyningsvirksomhedsdirektivet og hvilke indkøb, det omfatter.

For at et indkøb kan gennemføres lovligt, skal det ske efter de rigtige regler. På webinaret giver advokat Helle Lorentsen Bøgeskov (VILTOFT) dig et praktisk overblik over, hvornår forsyningsvirksomhedsdirektivet skal bruges.

Du får et praktisk overblik over reglerne, og hvornår de skal bruges og får flow charts, du selv kan anvende efterfølgende. Du bliver også klogere på, hvad der er ”forsyningsvirksomhed” og ”bygge- og anlægsarbejde” i udbudsretlig forstand – to helt grundlæggende begreber, hvis du vil være sikker på at vælge det rigtige regelsæt. Og du får også viden om hvilke slags ordregivere, som er omfattet af direktivet. 

Helle Lorentsen Bøgeskov er en erfaren udbuds- og entrepriseretsadvokat, som har stor erfaring med mange forskellige forsyningssektorer. Hun ser jævnligt, at der bliver gennemført indkøb efter andre regelsæt end, det som skulle have været anvendt – så indkøbet desværre ikke er lovligt. Det er ærgerligt for både bygherre og rådgiver. Helle er vant til at undervise og lægger vægt på at give juraen et solidt praktisk snit, så deltagerne får brugbar viden med hjem

Deltag derfor i dette gratis webinar for at få en dybere forståelse af, hvornår du anvender tilbudslov, udbudslov og forsyningsvirksomhedsdirektivet. 

Oplægsholder:
Advokat Helle Lorentsen Bøgeskov, VILTOFT.

Dato og tid

Onsdag d. 15. maj 2024 kl. 12:30 til 13:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 14. maj 2024 kl. 20:30

Pris:
Det er gratis at deltage og kun for medlemmer af FRI.

Link til webinar udsendes et par timer før afholdelse.

Læs mere

Vejledning om brandplaner til BR
Vejledning om brandplaner til BR
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har udgivet endnu en vejledning til BR18’s brandkapitel. Det drejer sig om Bilag 13 - Udfærdigelse af planer i forhold til brand.