FRI medlemsmøde byggeri i Aarhus 2023

FRI’s Byggeriudvalg gentager succesen og inviterer til medlemsmøde om byggeri forud for FRI's Branchetopmøde i Aarhus den 11. oktober. Medlemsmødet om byggeri afholdes kl. 11.15-13.30.

På mødet sætter vi denne gang fokus på A115 for installationer, på samarbejdet med Aarhus Kommune og så ellers alle de andre emner FRI arbejder med. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål og blive hørt.

Velkommen

  • v/Søren Brøndum, formand for FRI’s Byggeriudvalg, Rambøll
  • Henrik Seiding Aarhus Kommune – om samarbejde med rådgivere: Planer og tanker, det vil vi gerne have mere/mindre af i samarbejdet med rådgivere v/Henrik Seiding, Administrerende direktør hos Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
  • Ny klarhed over ydelser og leverancer på installationsområdet – forpremiere på A115: Kompleksiteten for installationer stiger, og grænsefladerne volder store problemer i dagligdagen med både økonomiske konsekvenser og dårligt arbejdsklima. A115 er branchens pt bedste bud på at løse den svære opgave. v/Molio
  • Status og drøftelse af Byggeriudvalgets aktiviteter og agendaer: Vi giver status på en række aktiviteter og agendaer, der sker rundt omkring FRI’s Byggeriudvalg – hør bl.a. om BR og certificering, bæredygtighed og digitalisering. Under punktet vil vi naturligvis meget gerne høre medlemmernes synspunkter. v/Søren Brøndum og Inge Ebbensgaard, FRI

Og så sørg endelig for at melde dig til FRI’s branchetopmøde, som foregår i direkte forlængelse af dette møde.

Byggeriudvalgsmødet er KUN for FRI-medlemmer, altså medarbejdere i FRI-virksomheder. Det er gratis, og vi sørger for, at du ikke går sulten hjem. Mødet er tilrettelagt som fysisk møde, men hvis du gerne vil følge med på teams, så tilbyder vi ”teamsmøde i dogmestil” – altså uden professionelt setup. Hvis du har spørgsmål – så kontakt Inge Ebbensgaard, ime@frinet.dk .

Se andre kurser i FRI

FRI webinar: Branchevejledning for tagarbejde - Rådgiverens rolle
FRI webinar: Branchevejledning for tagarbejde - Rådgiverens rolle
Vi vil guide dig gennem de nye regler inden for tagarbejde, som projekterende nødvendigvis må beherske. Vi dykker ned i, hvad der er afgørende at tage højde for under projekteringen, samt hvordan projekterende kan gøre en betydelig forskel. Gå ikke glip af denne mulighed for at styrke din viden og indvirkning som projekterende.
Webinarrække om arbejdsmiljø i projektering
Webinarrække om arbejdsmiljø i projektering
Udforsk relevante emner inden for arbejdsmiljø i projekteringsfasen. FRI og Danske Arkitektvirksomheder inviterer projekterende ingeniører og bygherrerådgivere til målrettede webinarer i samarbejde med arbejdsmiljøvidentjeneste. Deltagelse er gratis. Del din feedback og påvirk fremtidige emner. Tilmeld dig på vores hjemmeside. Velkommen til lærerige webinarer!