FRI's Branchetopmøde 2023: Sikkerhed, økonomi og AI - muligheder i en usikker tid?

FRI inviterer til branchetopmøde i Aarhus onsdag den 11. oktober 2023, 14.00-17.15 med efterfølgende muligheder for netværk på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, Aarhus. 

2020’erne har været præget af stor usikkerhed på samfunds-, forretnings- og individniveau. Men historien har vist, at usikkerhed og forandring også kan vendes til store muligheder.

På FRI’s branchetopmøde sætter vi fokus på tre af de usikkerheder, vi kan se vil præge branchen og samfundet i de kommende år: den økonomiske situation; samfundssikkerhed & kritisk infrastruktur og kunstig intelligens. Hvad betyder det for rådgiver- og ingeniørvirksomheder?

Program

  • Velkomst og kort nyt fra FRI v/Henrik Winther, formand for FRI og Henrik Garver, adm. direktør i FRI
  • Situationen i dansk økonomi, hvordan ser det ud for væksten, byggeriet, renter med mere, og hvor stor er risikoen for en krise? v/Las Olsen, chefanalytiker, Danske Bank
  • Samfundssikkerhed, kritisk infrastruktur og betydningen for rådgiver- og ingeniørvirksomheder v/Alexander Høgsberg Tetzlaff, militæranalytiker og major, Center for Militære Studier, Københavns Universitet
  • Artificial Intelligence (AI), Machine learning og betydningen for rådgivende ingeniørvirksomheder v/Torben Kirk Wolf, afdelingsleder, Data Science, NIRAS

Tak for i dag – og sandwich og netværk

Vi glæder os til at give jer ”food for thought” med hjem. Og vi har naturligvis lagt god tid ind til netværk med kollegaer fra branchen og andre interessenter.

Deltagelse er gratis, men der vil være et no show-gebyr på 500 kr.

Se andre kurser i FRI

FRI medlemsmøde byggeri i Aarhus 2023
FRI medlemsmøde byggeri i Aarhus 2023
FRI’s Byggeriudvalg gentager succesen og inviterer til medlemsmøde om byggeri. På mødet sætter vi denne gang fokus på A115 for installationer, på samarbejdet med Aarhus Kommune og så ellers alle de andre emner FRI arbejder med.
FRI webinar: Branchevejledning for tagarbejde - Rådgiverens rolle
FRI webinar: Branchevejledning for tagarbejde - Rådgiverens rolle
Vi vil guide dig gennem de nye regler inden for tagarbejde, som projekterende nødvendigvis må beherske. Vi dykker ned i, hvad der er afgørende at tage højde for under projekteringen, samt hvordan projekterende kan gøre en betydelig forskel. Gå ikke glip af denne mulighed for at styrke din viden og indvirkning som projekterende.