Ledelse

Engineer the Future

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance, som bringer danske ingeniører og teknologieksperter i front og arbejder for, at den værdi, rådgivere og ingeniører skaber i samfundet, bliver synlig for alle. FRI er medstifter af Engineer the Future.

Ideen med Engineer the Future er, at man arbejder for at synliggøre ingeniørfaget. Det skal bidrage til, at ingeniørernes værdi bliver anerkendt i samfundet, og at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.

Flere unge skal vælge en karriere og uddannelse inden for teknik, og danskerne skal overbevises om, at teknologi er svaret på verdens udfordringer.

Danmark er afhængig af, at virksomhederne også i fremtiden kan ansætte veluddannede ingeniører. Men mange unge vælger ingeniøruddannelserne fra, selvom de både er fagligt spændende og giver adgang til fantastiske karrieremuligheder.

Engineer the Future-initiativet skal ændre på dette ved at ændre holdningen til ingeniøruddannelserne blandt unge og sideløbende skabe positiv opmærksomhed i befolkningen omkring teknologi.

En af styrkerne ved Engineer the Future er, at alliancen er organiseret på tværs af uddannelsessteder, organisationer og virksomheder. FRI og en række FRI virksomheder er allerede med, men der er brug for mange flere.

Læs mere om alliancen, og om hvordan du kan blive partner på engineerthefuture.dk