Young professionals

Afholdte arrangementer

FRI Young Professionals har de seneste år afholdt en lang række arrangementer. Her findes en oversigt med beskrivelser af de seneste arrangementer.

Juni 2021 - Byggepladsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum: I juni kunne man besøge byggepladsen på Statens Naturhistoriske Museum og høre om det spektakulære byggeri ved rundvisere fra EKJ’s projekthold. Deltagerne kunne vælge mellem en rundvisning med fokus på konstruktioner og byggeteknik og én med fokus på grundvandskontrol og jordhåndtering.

Maj 2021 - FRI YP Debatarrangement om fremtidens arbejdsplads: D. 25. maj afholdt FRI YP debatarrangement med facilitator Pernille Garde Abildgaard og et arbejdsgiverpanel bestående af direktører og HR-chefer fra diverse FRI-virksomheder. De unge rådgivere og panelet debatterede her, hvad Coronasituation vil betyde for, hvordan vores arbejdsgang og -dag vil se ud i fremtiden, og snakkede om hvad vi har lært af nedlukningerne.

Maj 2021 - FRI YP x VCØB workshop: FRI YP afholdt tirsdag d. 18. maj sit første fysiske arrangement i et år. Dette var en workshop med Videnscenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet, hvor unge rådgivere i fællesskab fik videreformidlet den mangel på viden der er, og udfordringer de står overfor i deres arbejde med cirkulær økonomi. 

Marts 2021 - Online klimaworkshop: Den sidste fredag i marts blev der afholdt en online klimaworkshop med Anders Nolting Magelund og Anna Fenger Schefte, der i samarbejde har udgivet flere klimabøger bl.a. Politikens Klimaguide. På workshoppen blev der diskuteret klimaindsatser, det gode klimaliv, aflivet klimamyter samt fortalt, hvordan man kan redde klimaet fra sofaen. Der blev også drøftet, hvad der er de vigtigste klimaindsatser på arbejdspladsen.

Marts 2021 - Webinar: Forhandling: FRI YP afholdt forhandlingswebinar med oplægsholder Solveig Schmidt, der er journalist. Her blev der drøftet, hvordan man kan blive en bedre forhandler, da en god forhandler skaber mere værdi for sin virksomhed gennem bedre rammeaftaler, kontrakter og projekter.

Marts 2021 - Online torsdags gin og tonic: Efter FRI's årlige generalforsamling, inviterede FRI YP til en online skål i gin og tonics. Alle deltagere fik tilsendt en gin og tonic, og der blev quizzet i både bæredygtighed, Årets Unge FRI Rådgiver og musik på Teams.

Februar 2021 - Webinar: Enneagrammet: Årets første YP-arrangement blev et webinar om den nye model over personlighedstyper - Enneagrammet. Her holdt Anne Ravn Grønholdt, direktør og grundlægger af Motivation Management ApS, oplæg om modellens ni typer, hvordan de motiveres, og hvordan Enneagrammet er et nyttigt værktøj i dit arbejdsliv. Se eller gense webinaret her

December 2020 - Online bæredygtighedswebinar: FRI YP inviterede alle, der deltog ved bæredygtighedsworkshoppen i 2019 til bæredygtighedsworkshop 2.0 faciliteret af Sofie Ottesen fra MOE A/S. Her arbejdede vi videre med de verdensløfter, der blev formuleret for et år siden, og udarbejdede en handlingsplan til det videre arbejde med løfterne.

December 2020 - Webinar: FRI YP & Engineers Without Borders (IUG): FRI YP afholdt webinar i samarbejde med IUG d. 7. december 2020. Her fortalte Marianne Skov, der arbejder med klimatilpasningsprojekter ved Rambøll og er frivillig ved IUG, om forskellen på at arbejde bæredygtigt med FN's Verdensmål i udviklingslande kontra udviklede lande.

November 2020 - Webinar: Udfordringer og stress midt i en pandemi: D. 11. november afholdt FRI YP webinar omhandlende stress og de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med COVID-19. Her holdt Susanne Vansgaard, uddannet stressrådgiver, oplæg om hvad stress er og hvilke udfordringer, der kan opstå i denne aktuelle Corona-krise.

November 2020 - Webinar: Vejlands Kvarter: FRI YP afholdt webinar om fremtidens nye bæredygtige bydel på Amagerfælled, nemlig Vejlands Kvarter. Landskabsarkitekt Pernille Snedker Egegaard, MOE, og arkitekt Michael Tillegreen Dagø, Henning Larsen Architects holdt oplæg om visionen bag projektet.

September 2020 - BIO4-webinar: Fra Kul til Grøn Energi: FRI YP afholdt bæredygtighedswebinar om HOFOR's nye kraftvarmeværk og den biomassefyrende blok BIO4. Denne er et afgørende led i HOFOR's omlægning af Amagerværket fra kul til bæredygtig energi. På webinaret var der oplæg fra projektets bygherre (HOFOR), arkitekt (Gottlieb Paludan Arkitekter) og ingeniør (MOE Rådgivende Ingeniører).