Workindenmark hjælper med kvalificeret udenlandsk arbejdskraft.

Workindenmark er en del af Beskæftigelsesministeriet og har det formål at hjælpe danske virksomheder med at finde højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft. Workindenmark har tre centre, beliggende i København, Odense og Aarhus.


 

På det nye site har vi integreret Workindenmarks jobbank med Jobnet, og vi har afviklet CV-banken.

Det er således ikke længere muligt for jobsøgere at oprette CV og for virksomheder at søge CV i Workindenmark’s CV-bank. Ved kandidatsøgning vil vi i stedet henvise til CV-portalen på den europæiske EURES jobportal, hvor der er adgang til mange relevante CV’er. 

Virksomheder kan som tidligere eksponere jobs internationalt på workindenmark.dk og på den europæiske EURES-portal. Vejledning til at eksponere stillinger internationalt og bruge CV-portalen til at søge kandidater, finder I her.

På sitet kan udenlandske jobsøgere finde en masse information om arbejdslivet i Danmark og vejledning om jobsøgning i Danmark. Og de har direkte adgang til en stor variation af engelsksprogede jobannoncer i hele Danmark.

For Employers

For Job Seekers

 

Læs mere

Kursus: Præsentationer der huskes for ingeniører & ledere
Kursus: Præsentationer der huskes for ingeniører & ledere
Det kan være svært at videreformidle budskaber med kompleks viden på en måde, der både fanger publikums interesse og samtidig sikrer, at det faglige indhold bliver korrekt forstået af tilhørerne. Men ved brug af nogle ganske simple teknikker kan man lære at gøre sin præsentation så god, at den bliver husket af tilhørerne i mange år efter.