Omkostninger til certificering af statikere

FRI har været i dialog med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen med henblik på de højre omkostninger, der er ved certificering af statikere.


 

Det er vigtigt, at vores bygninger er sikre at opholde sig i. Men det har gennem nogen tid set ud som om, at omkostningerne til at blive certificeret statiker så ud til at blive større, end nogen kunne være interesserede i. FRI har derfor været i dialog med Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen for at få dem til at vurdere, om ordningen kan gøres mindre administrativ tung uden at tabe kravene til, at de, der bliver certificerede statikere, skal kunne og ville leve op til kvaliteten.

Læs FRI's brev til TBST her.  

 

Læs mere om samme emne

Kommentering: BR-brand bilag 1b
Kommentering: BR-brand bilag 1b
Bolig og Planstyrelsen har givet FRI mulighed for at kommentere på en kommende vejledning til brand – nemlig bilag 1b Præ-accepterede løsninger for sekundær bebyggelse i tilknytning til fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse.
Forrentning af for sent betalt honorar
Forrentning af for sent betalt honorar
Er rådgiverne egentlig er klar over, hvor store muligheder de har for at få forrentet deres tilgodehavender, hvis offentlige bygherrer betaler for sent?