Det Digitale Byggeri i praksis

Implementeringsnetværket for det digitale byggeri har i løbet af de seneste måneder støttet en række projekter med at leve op til kravene i Det Digitale Byggeri. Støtten er givet så parterne i byggesagen kan trække på eksperter, der kan hjælpe over hurdlerne. Der er stadig plads til flere afprøvningsprojekter i budgettet.

I dag har mange virksomheder nået et stort teoretisk kendskab til de projekterings- og kommunikationsværktøjer, der udgør rygsøjlen i Det Digitale Byggeri. Men der mangler stadig erfaringer med at bruge dem i virkelige byggeprojekter.

Derfor støtter Implementeringsnetværket en række afprøvningsprojekter, der hver især skal skabe konkret viden om, hvordan de digitale metoder fungerer i praksis.

For at understøtte de virksomheder, der deltager i afprøvningsprojekterne, har Implementeringsnetværket oprettet en taskforce, som er det eksperthold, der yder bistand gennem hele processen.

Læs mere om samme emne

Level(s) - fælles europæisk certificering
Level(s) - fælles europæisk certificering
Det nye fælleseuropæiske framework for bæredygtighed, Level(s), kan nu findes i en officiel udgave. Level(s) definerer et fælles sprog for bæredygtighed og introducerer 16 indikatorer til måling af bæredygtigheden fordelt på 6 overordnede emner (Macro Objectives). Særlig de danske rådgivende har bidraget væsentligt til den endelige udgave fra EU.