Få sparring med en mentor fra DI’s Digitale Mentorkorps

Er du beskyttet mod cyberangreb? Ændrer IoT din forretningsmodel? Hvordan automatiserer du din produktion?

I DI’s digitale mentorkorps kan du få svar på de spørgsmål om digitalisering, som netop din virksomhed har. DI har samlet en række af de mest kvalificerede virksomhedsledere, der har stået i spidsen for en digital transformation i deres virksomhed, og som har indblik i de barrierer, der kan være ved digitalisering.

Se video her

Ved at matche dig med en mentor ud fra din virksomheds behov og kompetencer sikres, at du kan få den viden og inspiration, som er nødvendig for at ruste dig til digitaliseringen. For eksempel er Danske Inkasso, efter at have haft Vestas som mentor, kommet i gang med at arbejde med Big Data og Machine Learning.

Læs artikel her

DI giver både din virksomhed mulighed for at få svar på en helt konkret problemstilling og for at få et længerevarende strategisk forløb om digitalisering. Dermed kan du skræddersy dit forløb, så du får præcis den information, din virksomhed har brug for.

Læs mere om mentorkorpset og tilmeld dig her 

Læs mere om samme emne

Level(s) - fælles europæisk certificering
Level(s) - fælles europæisk certificering
Det nye fælleseuropæiske framework for bæredygtighed, Level(s), kan nu findes i en officiel udgave. Level(s) definerer et fælles sprog for bæredygtighed og introducerer 16 indikatorer til måling af bæredygtigheden fordelt på 6 overordnede emner (Macro Objectives). Særlig de danske rådgivende har bidraget væsentligt til den endelige udgave fra EU.