Vil du være digital rådgiver eller har du brug for digital rådgivning?

I forbindelse med Regeringens Strategi for Digitalt Byggeri - har man lanceret en mulighed for at søge op til 100.000 kr. til digital afklaring og implementering for SMV-virksomheder. Det er egentlig en eksisterende ordning under Erhvervsstyrelsen - men man vil nu lægge særlig fokus på byggeriet.

Det er både muligt at søge om midler til egen virksomhed – mod at man selv lægger en tilsvarende arbejdsindsats, men tænker det sker af sig selv. Det er pt også mangel på rådgivere, der kan hjælpe byggerivirksomheder til digital omstilling. Man beskriver selv i sit cv, hvad man er god til – så der er altså ikke krav om, at man skal kunne alt. Læs mere om ordningen både som rådgiver og som ansøger.

Intro til ordningen:

Du kan ansøge om tilskud på 100.000 kr. til rådgivning om digital omstilling af din virksomhed. Det kan fx være tilskud til private rådgivningsløb vedrørende afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases eller implementering af nye teknologier og løsninger. Tilskudspuljen på 12,7 mio. kr. til rådgivning om digital omstilling udmøntes efter først-til-mølle-princippet og lukker senest den 10. juni 2019. En ny tilskudspulje lanceres efter sommer.

Søg tilskud til rådgivning om digital omstilling

/smvdigital.dk/digital-omstilling/tilskud-til-privat-raadgivning

 

Læs mere om samme emne

Level(s) - fælles europæisk certificering
Level(s) - fælles europæisk certificering
Det nye fælleseuropæiske framework for bæredygtighed, Level(s), kan nu findes i en officiel udgave. Level(s) definerer et fælles sprog for bæredygtighed og introducerer 16 indikatorer til måling af bæredygtigheden fordelt på 6 overordnede emner (Macro Objectives). Særlig de danske rådgivende har bidraget væsentligt til den endelige udgave fra EU.