Vil du være digital rådgiver eller har du brug for digital rådgivning?

I forbindelse med Regeringens Strategi for Digitalt Byggeri - har man lanceret en mulighed for at søge op til 100.000 kr. til digital afklaring og implementering for SMV-virksomheder. Det er egentlig en eksisterende ordning under Erhvervsstyrelsen - men man vil nu lægge særlig fokus på byggeriet.

Det er både muligt at søge om midler til egen virksomhed – mod at man selv lægger en tilsvarende arbejdsindsats, men tænker det sker af sig selv. Det er pt også mangel på rådgivere, der kan hjælpe byggerivirksomheder til digital omstilling. Man beskriver selv i sit cv, hvad man er god til – så der er altså ikke krav om, at man skal kunne alt. Læs mere om ordningen både som rådgiver og som ansøger.

Intro til ordningen:

Du kan ansøge om tilskud på 100.000 kr. til rådgivning om digital omstilling af din virksomhed. Det kan fx være tilskud til private rådgivningsløb vedrørende afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases eller implementering af nye teknologier og løsninger. Tilskudspuljen på 12,7 mio. kr. til rådgivning om digital omstilling udmøntes efter først-til-mølle-princippet og lukker senest den 10. juni 2019. En ny tilskudspulje lanceres efter sommer.

Søg tilskud til rådgivning om digital omstilling

/smvdigital.dk/digital-omstilling/tilskud-til-privat-raadgivning

 

Læs mere om samme emne

Endelig tekst til klimakrav i BR18
Endelig tekst til klimakrav i BR18
Vi kender nu den endelige tekst, som vil blive indført i BR18 om bygningernes klimaaftryk gældende fra 1. januar 2023. Teksten bliver dog først officielt offentliggjort omkring oktober.
Offentliggjorte BUILD-rapporter skaber indsigt i kommende grænseværdier fra 2025
Offentliggjorte BUILD-rapporter skaber indsigt i kommende grænseværdier fra 2025
Forslagene fra Social- og Boligstyrelsen om grænseværdier for nybyggeriets klimaudledninger i BR18 er stadig fortrolige og deles kun med aftaleparterne bag den Nationale Strategi for Bæredygtigt Byggeri fra 2021. Analyserne, der ligger til grund for styrelsens forslag, er nu tilgængelige og giver en indikation af, hvad der præsenteres for de boligpolitiske ordførere.