Kursus: Præsentationer der huskes for ingeniører & ledere

Det kan være svært at videreformidle budskaber med kompleks viden på en måde, der både fanger publikums interesse og samtidig sikrer, at det faglige indhold bliver korrekt forstået af tilhørerne. Men ved brug af nogle ganske simple teknikker kan man lære at gøre sin præsentation så god, at den bliver husket af tilhørerne i mange år efter.

På et eller andet tidspunkt i din karriere, kommer du til at stå i en situation, hvor du skal præsentere over for en mindre gruppe mennesker eller måske endda til et større event. Det kan være foran dine kollegaer, en kunde, din nuværende eller kommende arbejdsgiver.

Det er en fantastisk mulighed for at vise dit talent og dit hårde arbejde frem. Men det er også risikabelt, og det giver sommerfugle i maven. For hvad nu hvis det går galt? Hvad nu hvis du ikke kan leve op til de andres forventninger? Og hvad nu hvis ingen lytter efter?

Bare rolig. De fleste mennesker bliver nervøse i sådanne situationer, men der findes heldigvis nogle meget enkle teknikker, som kan hjælpe dig med at gøre dine præsentationer fantastisk gode – hver evig eneste gang. Uanset hvad du skal præsentere, og hvem du skal præsentere for.   Disse teknikker lærer du på denne workshop.

I dag handler det ikke kun om at være dygtig, vi skal også kunne sælge os selv og vores viden.

Deltagerne kommer til at:

  • Lære hvordan de relaterer til modtager, kan skabe et vedvarende positivt førstehåndsindtryk og etablere en stærk relation.
  • Træne deres kropssprog og stemmeføring – og bruge dem som værktøjer i sociale interaktioner.
  • Lære at anvende modeller til at skabe en forståelse af værdi samt engagement hos tilhørerne.
  • Arbejde aktivt med deres personlige præsentation.

Undervisningen bygges op omkring en grundig gennemgang af relevant teori og udbygges med øvelser og case-diskussioner i mindre grupper. Her tilegner du dig praktisk erfaring med præsentationsteknik, så du kan gå direkte ud og bruge det i din egen hverdag.

Det foregår i Industriens Hus mandag den 13. maj, kl. 9.00-15.00.

Pris
kr. 1.900,- ekskl. moms for medlemmer af FRI og Danske Arkitektvirksomheder - kr. 3.500 ekskl. moms for ikke medlemmer.

 

 

Underviser:

Mathias Bruhn har siden 2011 undervist rådgivere, ledere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab. 

I dag fungerer Mathias som underviser og coach hos bl.a. Artelia, Novo Nordisk, Arla, Valcon, Dansk Standard samt som ekstern lektor ved CBS og DTU. 

Mathias er uddannet som Cand.merc. (psyk) ved CBS og har baggrund som Diplom bygningsingeniør fra DTU samt i projektledelse hos Rambøll Danmark. 

 

 

Hvad siger kursisterne?

”Underviseren var yderst kompetent og fik løftet undervisningen op på højeste niveau”

Hvad siger kursisterne?

”Underviseren var meget inkluderende og dygtig til at formidle spændende emner”

Hvad siger kursisterne?

”Der er et kæmpe potentiale for endnu mere viden/fordybelse”

Hvad siger kursisterne?

”Her var gode referencer og eksempler. Enkel formidling af kompleks viden”

Hvad siger kursisterne?

”Underviserens formidlingsevne er fantastisk”

Se andre kurser i FRI

Webinar: Neurodivergens
Webinar: Neurodivergens
Hvad er neurodiversitet og neurodivergens, og hvorfor skal jeg vide noget om det? Charlotte Holmer Kaufmanas, der er chef for uddannelse i Hans Knudsens Instituttet vil på dette webinar gøre os klogere på dette.
Kursus: AI prompt
Kursus: AI prompt
Vil du gerne blive bedre til at integrere AI i dit daglige arbejde, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an, eller hvad mulighederne er for at løfte netop dine opgaver? Så deltag i FRI’s prompt kursus allerede 8. og 15. april.
Webinar: Udbudsregler for forsyningsvirksomheder
Webinar: Udbudsregler for forsyningsvirksomheder
For at et indkøb kan gennemføres lovligt, skal det ske efter de rigtige regler. På webinaret giver advokat Helle Lorentsen Bøgeskov (VILTOFT) dig et praktisk overblik over, hvornår forsyningsvirksomhedsdirektivet skal bruges.