om fri

Det internationale

På det internationale plan varetages FRI's medlemsvirksomheders interesser igennem EFCA på EU-området og igennem FIDIC på verdensplan.

EFCA

På EU-området varetages FRI-virksomhedernes interesser gennem den europæiske organisation EFCA, hvor der på europæisk plan foregår koordinerende arbejde, bl.a. omkring ansvarsforhold, ligesom EFCA på tæt hold følger med i og påvirker nye tiltag fra EU.

Nyheder fra EFCA

FIDIC

På verdensplan er FRI medlem af FIDIC (Fédération Internationale des Ingénieurs-Conseils), der bidrager til at udbrede kendskabet til de rådgivende ingeniører over for f.eks. udviklingsbanker, ministerier mv., ligesom det er forum for udarbejdelse af internationalt anvendte kontraktgrundlag.

Nyheder fra FIDIC

Du kan finde optagelser af afholdte FIDIC events i 2020 online på FIDICs YouTube-kanal. FIDIC vil fortsætte med at kommunikere og dele information med branchen gennem disse webinarer og har pt. tre initiativer i støbeskeen for 2021: En 'Coming out of Covid' serie af online begivenheder og information, State of the World rapporter og webinar-serier og en FIDIC-komités webinar-serie. FIDIC planlægger desuden konferencer med kontraktbrugere (Mellemøsten - Latinamerika - Afrika - Asien - International) og FIDIC International Infrastructure Conference.

FIDIC’s YouTube channel